More
  AcasăConfesiuniLucky Studio – prietenul meu onest

  Lucky Studio – prietenul meu onest

  În timp ce unii din noi avem un grup mai mic sau mai mare de prieteni, eu am unul singur. Îl am pe Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. El este prietenul meu cel mai onest. Prietenii sunt cei care te învaţă lucruri noi şi care te învaţă să îţi ţii echilibrul. Cei mai mulţi prieteni depind de tine şi te fac să devii o persoană mai bună. Exact acest lucru face şi Lucky Studio din mine. Mă ajută să devin o persoană mai bună, însă eu depind de el, nu el de mine.

  În timp ce unele din noi femeile avem nevoie de prieteni ascultători, de prieteni aventuroşi, altele îşi găsesc cel mai onest prieten. Aşa a fost şi în cazul meu. În Lucky Studio am găsit cel mai onest prieten. De ce îl numesc prieten? Pentru că este singurul care mă ajută să fac din fiecare zi o viaţă plină de aventuri. Am parte de surprize de la el mereu. Spre exemplu, când am împlinit un an de zile de muncă aici, Lucky Studio mi-a organizat o petrecere de zile mari. Cât m-am bucurat! Niciodată în viaţa mea nu am avut o petrecere aşa de mare. Tort cu două etaje, cadouri, flori şi multe alte surprize.

  Lucky Studio este mereu plin de surprize

  Pe lângă principiul banilor la zi, Lucky Studio este cel care îmi este de încredere. Are grijă de mine de la machiaj, la vestimentaţie şi la transport. Este cel mai fidel prieten al meu. Desigur, întotdeauna aleg ce este mai bun pentru mine. Pentru că Lucky Studio înseamnă o mulţime de suflete prietenoase, am parte de cele mai sincere păreri din partea acestuia.

  Cu siguranţă, are grijă de mine. Îmi dă bani zilnic, îmi satisface orice poftă, ba chiar îmi dă posibilitatea să îmi fac singură programul de lucru. Am parte de bonusuri săptămânale şi anuale, ceea ce face ca videochatul să fie și mai atrăgător pentru mine.

  Şi de ce îmi este un prieten de încredere? Pentru că aici am găsit consolare când nu aveam unde să stau, aici am găsit un loc cald. Da, aşa este. Dacă nu eşti din Iaşi sau împrejurimi, Lucky Studio îţi oferă cazare în primele două luni de activitate, până te pui pe picioare. Eu am reuşit şi îi mulţumesc pentru aceasta. Pentru mine, să lucrez în videochat este o împlinire. Nu oricine are acest curaj şi nu oricine alege să îi rămână fidelă lui Lucky Studio. Mă bucur că eu pot să o fac şi mă bucur pentru sprijinul enorm acordat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img