More
  AcasăJob-ul meuSecretul meu: Lucky Studio

  Secretul meu: Lucky Studio

  Consider că nu este drept ca oricine din exterior să te judece; nu îţi ştie nimeni povestea de viaţă, nu cunoaşte nimeni de fapt prin ce treci. Aşa că în momentul în care am decis să mă angajez la Lucky Studio, cel mai mare studio de videochat din ţară, m-am gândit automat cum voi face să îi feresc pe unii de a şti prea multe despre mine şi despre asta. Lucky Studio este secretul meu faţă de unii precum părinţi sau alte persoane, prieteni care nu înţeleg acest job.

  Poate că în timp unii îşi vor schimba părerea. Însă până atunci nu îmi doresc să mă vadă muncind, să mă vadă în fotografiile pe care le am pe site-urile de videochat. Din fericire pentru mine, Lucky Studio înţelege acest lucru şi mă ajută. Surpriză: orice ţară poate fi blocată, la cerere.

  Când ţi se spune că intimitatea şi confidenţialitatea modelelor sunt asigurate poate că nu îţi dai seama despre ce este vorba. Ei bine, unele ţări precum Italia sau Spania sunt blocate pe reţelele cu care lucrăm la Lucky Studio. În astfel de ţări sunt foarte mulţi români, dar nu trebuie să rişti ca cineva cunoscut ţie să te vadă. Pe lista de ţări blocate am înţeles că se află şi România. „Cu atât mai bine” mi-am spus eu; practic şansele ca românii din ţară sau din anumite colţuri ale lumii să mă vadă sunt zero.

  Mai mult decât atât, dacă ai şi tu cazul meu, al prietenilor care sunt plecaţi în străinătate, poţi cere că o altă ţară specifică să fie de asemenea blocată. Sunt destule alte ţări unde poţi activa cu profilul adult sau non adult, nu ai nimic de pierdut. Asta mi-a demonstrat cu adevărat că Lucky Studio are grijă de mine. Chiar dacă eram la început, o angajată nouă şi fără experienţă, au ţinut cont de rugămintea mea. Asta m-a făcut să lucrez în libertate şi în deplină încredere.

  Faţă de unii nu ţin secret faptul că lucrez la Lucky Studio. Mai ales faţă de prietenele mele, pentru că le recomand să vină aici dacă sunt în căutare de un job de acest fel. Am şi toate motivele să fac asta. Doar că nu toată lumea gândeşte ca mine şi prefer să ţin departe de ochii curioşilor sau mai degrabă a răutăcioşilor povestea mea la Lucky Studio. Fie vorba între noi, ce fac la Lucky Studio, aici rămâne!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img