More
  AcasăDespre videochatCu Lucky Studio ai salariu garantat de 4.500 lei lunar

  Cu Lucky Studio ai salariu garantat de 4.500 lei lunar

   

  Pentru cei care sunt din Iaşi este important să le amintesc că sunt locuri de muncă bine plătite. Nu este necesar să ai experieţă sau să cunoşti o limbă străină că să ajungi la un salariu decent de până la 4.500 lei în fiecare lună. Cine nu îşi doreşte asta? Şi mie, la început, mi se părea imposibil, însă acum nu este deloc aşa. Acum chiar am un ban în buzunar, ban care adunat zi de zi însumează 4.500 lei.

  De unde am eu aceşti bani? Păi, sunt model de videochat pentru Lucky Studio. Poate mulţi dintre voi mă veţi critica sau mă veţi analiza, însă este viaţa mea. Dacă este să pierd, pierd pe riscul meu. Aşa sunt eu, dezgheţată. Am învăţat să nu mai ţin cont de părerea unora de mult. Îndată am doi ani de zile de când lucrez pentru Lucky Studio. Acesta este şi motivul pentru care nu renunţ la acest loc de muncă: câştig foarte bine faţă cât câştigam la alte joburi.

  Desigur, încă din prima zi de activitate, Lucky Studio mi-a dat posibilitatea să optez pentru un salariu fix sau pentru un salariu în funcţie de comision. Un comision de 50 sau 80% poate că însemna mai mult sau mai puţin decât ce câştig acum. Eu am ales salariul fix. Este un salariu de 4.500 lei pe lună.

  Ce am făcut ca să merit aceşti bani?

  Am colaborat şi încă colaborez cu Lucky Studio din Iaşi. Este cel mai mare studio videochat din ţară şi din Iaşi implicit. Bineînţeles că şi aspectul fizic mă ajută. Sunt brunetă, sunt înăltuţă şi de altfel am o greutate normală pentru vârsta mea. Pe lângă asta, îmi place seriozitatea şi optimismul. Le ofer şi le primesc.

  Mi-am ales ce ture de muncă am vrut eu. Lucky Studio mi-a dat această posibilitate, pentru ca fiecare model să lucreze după bunul plac şi timp. Lucrez 5 zile pe săptămână, zile pe care mi le aleg singură. Pot să lucrez luni, miercuri, vineri, sâmbătă şi duminică. Sau oricare altă combinaţie de zile. Depinde de cum îmi fac programul.

  Cei 4.500 lei motivaţionali mereu m-au învăţat să ţin cont de sfaturile colegelor mele, care lucrează de mult în branşa Lucky Studio. Am parte de machiaj zilnic şi de conversaţii prietenoase cu admiratorii mei din mediul online. De altfel, ştiu să îmi menţin atitudinea în faţa camerei şi să creez o atmosferă unică în camera mea de chat. Salariul oferit este mai mult decât bun pentru mine. Îmi permite să îmi acopăr cheltuielile şi să pun şi ceva deoparte pentru mine sau pentru cei dragi din viaţa mea. Cu un salariu garantat de 4.500 lei cine nu ar merge la Lucky Studio?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img