More
  AcasăJob-ul meuUn studio de videochat căruia îi pasă de angajatele sale: Lucky Studio

  Un studio de videochat căruia îi pasă de angajatele sale: Lucky Studio

  Vreau să îţi spun că, în calitate de model de videochat la Lucky Studio Iaşi, mă simt ca într-o mare familie. O familie de femei de toate vârstele care îşi poartă de grijă una celeilalte. Aşa suntem noi. Unite în tot, şi nu lăsăm nici un bărbat să ne calce pragul studioului. Este mai bine aşa pentru noi, pentru a lucra mai relaxate, fără inhibiţii. Prieteni, iubiţi sau soţi poate că avem fiecare, însă oamenii cu care conversăm pe site-urile de videochat din afară sunt altfel.

  Ideea este că într-o zi poţi să treci de la o conversaţie serioasă la o conversaţie mai jucăuşă, asta după o oră sau două în discuţii cu cineva. De mine sau de tine depinde cât de mult îi ţinem pe aceşti admiratori online în joc. În fiecare zi, sunt o nouă eu şi îmi place atât de mult asta – joc roluri pe care nici eu nu credeam că le-aş putea juca. Fiecare dintre aceşti parteneri de conversaţii sunt diferiţi, aşadar fiecare zi este unică pentru mine. De aceea îmi place atât de mult aici – nu ajung să mă plictisesc.

  Dar cum îi pasă studioului de videochat Lucky Studio Iaşi de angajatele sale? Răspunsul vine foarte simplu. Se vede prin avantajele pe care le oferă zi de zi. Numai banii sunt un prim beneficiu pe care îl am de la acest angajator. Nu îmi primesc banii lunar, îi primesc zilnic, îţi dai seama? Eu doar în două zile am reuşit să îmi strâng banii necesari pentru a da de permis. Adică în jur de 1600 lei. Cine mai ia o asemenea sumă de bani la doar câteva zile lucrate? Poate doar pe lună se întâmplă asta în unele cazuri!

  Sunt atât de mândră de mine şi de alegerea mea. Dacă te interesează cum m-am angajat aici şi cu ce contract, îţi spun acum. Am ales contractul pe 2 ani de zile şi deja am câteva luni bune lucrate. Însă, trebuie să ştii că mai există o serie de oferte de lucru şi contracte de angajare. Astfel că poţi alege între:

   

  – Contractul pe 3 ani – 38.880 lei pachetul bonus de angajare;

  – Contractul pe 2 ani – 26.530 lei pachetul bonus de angajare;

  – Contractul pe 1 an – 13.480 lei pachetul bonus de angajare;

  – Contracult pe 6 luni – 7.320 lei pachetul bonus de angajare;

  – Contractul pe 3 luni – 3.560 lei pachetul bonus de angajare;

  – Contractul pe 1 lună – 1.720 lei pachetul bonus de angajare.

   

  Nu ai cum să spui că nu ai de unde alege. Pentru fiecare dintre noi există câte ceva, mai ales că ai posibilitatea să pleci când vrei. Da, aşa este! Dacă îţi doreşti poţi pleca de la Lucky Studio oricând vrei, fără stat în perioadă de preaviz şi altceva de genul. Pe lângă asta totuşi, este bine să ştii, şi este drept, că dacă ai luat deja un bonus conform contractului pe care l-ai ales, trebuie să îl dai înapoi integral către studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img