More
  AcasăDespre videochatLucky Studio e cea mai bună alternativă pentru mine

  Lucky Studio e cea mai bună alternativă pentru mine

  Trebuie să fiu sinceră şi să recunosc că mereu m-am gândit la posibilitatea de a fi model de videochat. Nu neapărat că asta îmi doream întotdeauna să fac, însă ştiam că poate fi o metodă bună în momentul în care nu am de ales.

  Nu am judecat niciodată, deşi în jurul meu erau suficient de multe persoane care erau modele de videochat. Nu am judecat şi nu am pus întrebări prietenelor mele care făceau videochat. Acesta o fi fost şi motivul pentru care au fost sincere cu mine şi mi-au povestit despre ceea ce fac. Nu am alergat să povestesc altor persoane şi nici să le judec pentru că nu eram în măsură să fac asta.

  La un moment dat, am fost oarecum forţată de împrejurări şi a trebuit să apelez la această metodă. Nu spuneam că e cel mai bun lucru pe care aş putea să îl fac vreodată, dar nici nu condamnam persoanele care o faceau. Consider că e o diferenţă de la cer la pământ între a vinde o imagine şi a-ţi vinde trupul. Videochatul presupune expunerea unei imagini, de pe urma căreia se câştigă bani frumoşi.

  Am fost la un interviu la Lucky Studio pentru că am două prietene care fac videochat aici şi auzisem că e foarte bine. Se câştigă bani frumoşi, în fiecare zi. Exact ce am nevoie.

  Am devenit model de videochat. Ştiam că voi reuşi să ies din diferite încurcături. Totuşi, încă de când eram copilă, îmi doream o muncă la birou. Mereu m-am visat să muncesc la un birou, să port o ţinută office. Mereu am obţinut ceea ce îmi doresc. Pentru moment, meseria de model de videochat e o meserie care îmi place. Îmi place ceea ce fac, îmi place să merg acolo. Mă distrez, îmi cumpăr tot felul de lucruri. Cu alte cuvinte, îmi trăiesc viaţa, aşa cum trebuie să o fac la vârsta de 22 de ani.

  Mă gândesc la o familie. Îmi doresc o familie, însă nu acum. Acum este momentul meu. Trebuie să îmi trăiesc viaţa la maximum, să mă distrez şi să fac tot ce îmi cere inima. În viitor, în momentul în care îmi voi face propria familie, cu siguranţă voi renunţa la acest job. Până când voi ajunge la momentul respectiv, pot să spun că Lucky Studio este cea mai bună alegere pe care o puteam face pentru mine. Nu regret şi nu voi regreta niciodată!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img