More
  AcasăAngajari videochatÎncrederea îţi dă aripi la Lucky Studio

  Încrederea îţi dă aripi la Lucky Studio

  Oamenii sunt diferiţi şi fiecare dintre noi avem câte o părere despre ceea ce este mai bun pentru noi în viaţă. Eu, ca proaspăt absolventă de liceu, la 19 ani, gândesc destul de matur şi vreau de pe acum să îmi încerc norocul în lumea cea mare. Chiar dacă stau pe Facebook destul de des şi chiar dacă îmi place să mă uit la multe filme în timpul meu liber, care acum este din plin, tot îmi doresc să am ceva pentru mine. Ceva mai mult decât îmi pot oferi părinţii mei. Am noroc că încrederea în mine mă ajută şi îmi dă aripi către un viitor bun. Încă de mică m-am visat vedetă, mi-a plăcut să atrag atenţia, să fiu mereu în centrul lumii şi să comunic cu toată lumea din jurul meu.

  Datorită acestui lucru şi a ambiţiei mele fără margini, reuşesc să fiu de succes în tot ceea ce îmi propun. La şcoală am avut rezultate bunisoare, însă nu mi-am dorit să dau mai departe la facultate pentru că am alte planuri de viitor. Ai mei părinţi sunt plecaţi în Grecia şi deşi am tot fost pe la ei în lunile de vacanţă patru ani la rând, această ţară nu a reuşit să mă convingă să merg să lucrez acolo. Mai mult de atât, nu îmi place acea limbă străină deloc.

  De aceea, locuind în apropiere de Iaşi, am decis să îmi încerc norocul în oraşul cel mare. Am colindat eu câteva zile bune deupa locuri de muncă, am căutat în mall posturi libere, m-am uitat după anunţuri în ziare, am dat de câteva joburi part-time pentru studenţi, dar nimic nu mi-a surâs. Până când nu am ridicat capul sus şi am văzut panoul de la Lucky Studio Iaşi, mă credeam o cauză pierdută. Am sunat la studio şi m-am programat la interviu. De asemenea, şi mediul, dar şi echipa de oameni de acolo m-au făcut să mă simt apreciată şi pregătită pentru jobul de model la Lucky Studio. A fi model acolo înseamnă a te îngriji pe tine însăţi, a te iubi şi a-ţi acorda clipe frumoase şi avantaje de care nu mai poţi avea parte în alt loc.

  Unii oameni susţin că munca din greu şi mult timp petrecut pentru ceva te pot ajuta să fii de succes în viaţă, însă eu personal cred că poţi ajunge de succes doar având încredere în tine şi în cei din jur. Trebuie să dai mereu o şansă celor care susţin că poţi ajunge departe cu ajutorul lor. Aşa am făcut eu la Lucky Studio Iaşi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img