More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio îți oferă cele mai bune condiții din videochatul ieșean

  Lucky Studio îți oferă cele mai bune condiții din videochatul ieșean

   

  Poate că nu o să vă vină să credeţi, dar chiar aşa este! Videochatul este un domeniu în care joburile sunt foarte bine plătite iar studiourile se întrec în oferte care de care mai atrăgătoare. Ceea ce face diferenţa sunt condiţiile oferite, iar aici se face remarcat Lucky Studio – cel mai bun studio de videochat din Iaşi.

  Ce înseamnă toate condiţiile la Lucky Studio? Încep cu siguranţă şi confidenţialitate. Eşti sigură că eşti plătită la timp datorită invenţiei Lucky Studio – plata la zi. Am 3 luni de când lucrez şi de fiecare dată după ce termin tura încasez banii câştigaţi. La fel, la Lucky Studio eşti sigură că nu te incomodează vreun bărbat – ei au accesul interzis. Tot legat de siguranţă ai şi transportul asigurat şi chiar cazare dacă e cazul. În fiecare zi când trebuie să mergi la studio vine şi te ia o maşină de la Lucky Studio iar după terminarea turei te aduce înapoi, cu şoferi tot femei, desigur.

  La capitolul condiţii, vreau să vă mai spun şi despre bonusurile în servicii care ţi se oferă indiferent de ce contract ai semnat, pe ce perioadă – 1 luna, 3 luni, 6 luni, 1 an, 2 ani sau 3 ani. Ai parte de make-up zilnic, la fiecare tură lucrată la studio, sesiuni hair & beauty, pentru a fi mai frumoasă în faţa camerei, când te prezinţi admiratorilor online.

  Modelele de videochat de la Lucky Studio au tot în pachetul bonus incluse şi şedinţe foto profesioniste, fotografii pentru portofoliul de model. Apoi urmează cursurile gratuite de limbă engleză şi franceză, pentru o mai bună comunicare cu admiratorii. Toate acestea îţi garantează câştigul de 300-800 lei zilnic, dar poate fi şi mai mult decât atât.

  Spre deosebire de alte studiouri, condiţiile pe care le oferă Lucky Studio sunt într-adevăr premium. Spun asta pentru că acum câţiva ani am mai lucrat la un alt studio, dar nu în Iaşi. Totul la Lucky Studio este făcut pentru modele. Camerele de videochat sunt aranjate într-un lux desăvârşit şi la fiecare tură îţi poţi alege camera în care să lucrezi. Prima dată când am fost pusă să îmi aleg camera nici nu ştiam ce să zic – toate arată de spui că sunt decupate din reviste de specialitate în decoraţiuni interioare.

  Nu v-am convins încă? Dacă v-aş spune că pe lângă toate acestea eşti şi motivată să câştigi tot timpul mai mult? Ţi se oferă sfaturi, ai parte de training şi de ajutor de la oricare din fetele din echipă. Asta doar pentru tine, pentru ca lucrând ca model de videochat în Iași, la Lucky Studio, să ai absolut toate condiţiile!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img