More
  AcasăPreziosa4 idei de fotografii ca să le placi mai mult membrilor

  4 idei de fotografii ca să le placi mai mult membrilor

  Imaginea ta are o importanță extraordinară ca model de videochat. Până la urmă asta vinzi online: o experiență în care imaginea e pe primul loc. E motivul pentru care e nevoie să arăți extraordinar tot timpul. Adică să te îngrijești de unghii, de buze, de păr, de ținute. De machiajul tău ne ocupăm noi, prin echipa de profesioniste de la Preziosa. Desigur, contează să mănânci sănătos, să te duci la sală, dacă poți, să te hidratezi. 

  Ilustrarea acestui look o faci, desigur, online, în timpul interacțiunii directe cu membrii tăi. Dar e important să faci asta și înainte. Prin fotografii și filme care să te reprezinte într-o lumină cât mai pozitivă. E la fel ca pe Insta. Băieții se uită mai întâi la profilul unei fete și pe urmă se gândesc dacă o abordează sau nu. În videochat, lucrurile astea țin de esența jobului. Fiindcă, spre deosebire de Insta, aici e pe bune, sunt implicați mulți bani. Deci e nevoie să tratezi lucrul ăsta cât mai profesionist cu putință.

  Modelele cu experiență înțeleg foarte bine lucrul ăsta. Știu că e bine să acorde timp și atenție fotografiilor, filmelor. Așa își proiectează imaginea dorită, seduc membrii, creează atracția, dorința lor de a le căuta profilele de modele pe site-uri. Așa că e o întreagă discuție la noi în studio despre noi idei de fotografii și imagini. Iată câteva idei ca să-ți iasă și ție niște galerii superbe:

  1. Îmbracă-te în ceva surprinzător, neobișnuit pentru membrii tăi

  Orice model se simte confortabil în anumite ținute. Și când e în tură, și când face poze. Poate că îi place materialul, culoarea sau stilul acela. Dar, dacă porți la infinit aceleași lucruri și faci și poze cu ele, s-ar putea să-ți plictisești membrii. La fel ca în orice relație cu un bărbat, e nevoie să aducă mereu diversitate, să-i trezești interesul cu ceva nou. 

  Fă-le deci o surpriză admiratorilor tăi de pe site. Dacă ai fost prea cuminte, încearcă o ținută mai îndrăzneață. Joacă un rol: motociclistă, eroină de film de acțiune etc. Folosește-ți din plin imaginația! Cere sfaturi și trainerelor tale! E plăcerea lor să fie implicate de tine în acest joc și să găsiți idei bune împreună.

  1. E vară, fă poze la piscină

  E superbă vara asta și putem merge la piscinele din Iași. Uite o oportunitate extraordinară de a face poze!  Mai ales că am scăpat de pandemie și locurile astea frumoase s-au deschis iar. 

  Sunt atâtea locuri interesante în Iași: LeGaGa, Apollo, Eos, Tiki. Pur și simplu îți găsești câteva costume de baie foarte sexy, cum se poartă acum, cu talie înaltă, și faci niște poze senzaționale. Sexy, în apă, pe un șezlong, dată cu ulei, cu balonașe, jucării gonflabile plutitoare… posibilitățile sunt nenumărate! Plus că te și distrezi de minune!

  1. Mergi în natură, cu colegele de le Foto-Video

  E frumos să faci poze și în studio. Dar, pentru diversitate, încearcă să ieși în natură. Pe lângă Iași sunt păduri, multe flori, lacuri frumoase. E și Palatul Cantacuzino, sau cel de la Ruginoasa. Uite câte locuri extraordinare ai la dispoziție ca să aduci varietate în pozele sau filmele tale!

  1. Hai cu pozele la mare!

  Când pleci în vacanță, la mare, ține minte să faci și o mulțime de poze. Chiar selfie-uri, cu telefonul. Le poți folosi ca story-uri, pe profilul tău. Cu asta ții în priză membrii, le dai șansa să te vadă și în viața reală. Desigur, e bine să fii la fel de sexy, de atrăgătoare și în genul ăsta de imagini. 

  La Lucky Studio avem și modele cu care organizăm plecări la mare doar pentru asta: să facă poze și filme. Ne urcăm într-o mașină și, timp de 2-3 zile, îți face galerii foto și video la mamaia sau în Deltă, unde preferi. 

  Vezi câte variante ai? Noi suntem pregătite cu camere foto și lumini să îți facem cele mai sexy poze și filme. Mai ales că e și amuzant când facem asta. Deci, când dăm drumul la distracție?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img