More
  AcasăHeyluxSunt fericita ca la Heylux fac in fiecare zi o multime de...

  Sunt fericita ca la Heylux fac in fiecare zi o multime de bani

  Toata lumea e obisnuita cu o vorba, ci anume ca in viata sunt si suisuri si coborasuri, insa la Heylux am invatat ca nu este necesar sa fie si coborasuri, nu este ceva obligatoriu. Pot foarte bine sa am parte numai de succes datorita acestui job in videochat din Iasi, e chiar simplu de fapt.

  Atata timp cat stiu ce vreau si sunt determinata sa obtin acel lucru, nu imi poate sta nimic in cale. Jobul de la Heylux nu este un job din cauza caruia sa am lipsuri vreodata, nu pentru asta a fost creat acest loc de munca. Tot ce pot face la Heylux este sa evoluez incontinuu, dar niciodata sa cad.

  Banii sunt partea cea mai frumoasă la Heylux

  De asta iubesc ca-s model de videochat aici de mult timp deja si niciodata n-am avut nimic de comentat. E usor sa iubesc un job care-mi aduce orice, care ma ajuta sa imi indeplinesc orice dorinta. Si nu, nu e greu de crezut ca Heylux imi indeplineste orice capriciu, pentru ca e vorba de timp.

  Daca spun ca vreau o masina scumpa, tu o sa spui ca e greu, ca nu se poate. Ba da, se poate, dar n-am spus niciodata ca obtin ce vreau intr-o luna. Sunt lucruri pe care le obtin intr-o zi datorita locului de munca de la Heylux si lucruri pe care le obtin in cateva luni.

  Dar asta nu conteaza, ce conteaza cu adevarat este ca le obtin in final. Tu, daca vrei masina, in cat timp o obtii? Si nu ma refer la o masina la 2000 de euro, ci o masina mai scumpa, mai frumoasa, ceva care sa te tina mai mult timp. Eu o obtin in maxim 6 luni lucrate la Heylux Iasi, asta poate fi diferenta dintre noi.

  Cat eu pot castiga aici din videochat in 6 luni, altii castiga in 2-3 ani

  Eu muncesc 6 luni ca model de videochat la Heylux si strang sume enorme de bani si altii nici in 2-3 ani nu reusesc sa faca asta. De ce? Pentru ca-n Romania e greu sa castigi mai mult de 1500-2000 de lei lunar. Mai auzeam oameni spunand ca si-au dat copiii la facultate si dupa o sa castige cate 3000 de lei, de parca ar fi nu stiu ce realizare.

  Pentru mine 3000 de lei lunar n-ar fi o realizare la Heylux, ar fi o rusine. Caci aici am sansa sa castig zilnic de la 500 si pana la 2500 de lei, cum as putea sa castig intr-o luna 3000 de lei? M-as face de ras, orice model de videochat de la Heylux e in stare de mai mult.

  Asta-i faza, ca banii se obtin mai usor intr-un studio precum Heylux Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img