More
  AcasăPreziosaCe-ar fi sa vezi castigurile mele de la Preziosa? Sigur o sa...

  Ce-ar fi sa vezi castigurile mele de la Preziosa? Sigur o sa vrei si tu banii astia!

  Sigur multe fete vorbesc intre ele despre videochat, pe net, la cafea, oriunde se intalnesc, ca fetele vorbesc intre ele. Iar din ce-am vazut, Google e plin de articole despre videochat, de experiente peste experiente, castiguri si-asa mai departe. Suntem femei, normal ca vorbim, la asta ne pricepem.

  Dar oare cate din aceste fete si-au spus vreodata adevaratele castiguri pe care le au intr-un studio de videochat? Totul e bine si frumos, da, dar daca eu vreau sa stiu exact cat as putea castiga intr-un studio de videochat, cum aflu?

  Pana acum, am castigat multi bani la Preziosa dar n-am spus nimanui

  Uite, eu momentan lucrez la Preziosa Iasi si-as putea dezvalui castigurile mele de aici din studio, fara perdea. Le spun cu exactitate, pentru ca fetele sa-si poata face o impresie despre cum se castiga in acest studio de videochat. E important, cred eu, ca ele sa stie, pentru ca este deja stiut ca se castiga bine din videochat, dar cat?!

  Asta e dilema, caaaat se castiga? Majoritatea spun sume intre si intre. Dar poate fetele vor sume exacte. Poate eu sunt mai timida de fel si vreau sa ma angajez la Preziosa, dar vreau sa stiu cat as castiga eu in primele luni, noua si timida fiind.

  Sau poate am mai lucrat in alt studio, dar vreau sa stiu cat as putea castiga la Preziosa daca am putina experienta. Sau poate-s indrazneata si vreau sa incerc ceva nou, cum stiu cat castig? Pe mine nu ma deranjeaza sa spun cat castig in momentul de fata la Preziosa, si nici cat ar putea castiga alte fete care vin aici.

  Stiu si de la fetele din studio cat se castiga, asa ca nu e bai, informatii sunt, doar sa le vrei. Cere si ti se va da, vorba aia. Atata timp cat vrei informatii adevarate, le cauti si cu siguranta le vei gasi eventual. Cu toate avem nevoie de ajutor din cand in cand 😀

  Ajutorul pe care eu pot sa-l ofer astazi esteeeee dezvaluirea secretului meu. N-am mai spus nimanui cat castig la Preziosa, deci este o premiera.

  Castig cate 180-190 de dolari zilnic din videochat la studio

  Daca e sa o iau pe zile, cam in fiecare zi castig cate 350 de dolari la Preziosa, iar dupa ce se imparte comisionul, eu raman cu 180 de dolari in mana. In bani romanesti, 180 de dolari pot insemna intre 700 si 800 de lei, depinde de cursul valutar.

  Exact, poate o sa te mire, dar eu am in fiecare zi in mana cate 180 de dolari. Si mai primesc si 1500 lei bonus saptamanal pentru asta.

  Am inceput si eu tot noua fiind, dar niciodata la Preziosa n-am castigat mai putin de 300 de lei pe zi, nici la inceput. Iti spun eu, se poate 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img