More
  AcasăPreziosaPot avea orice vis maret, ca jobul la Preziosa o sa-mi aduca...

  Pot avea orice vis maret, ca jobul la Preziosa o sa-mi aduca destui bani sa-l implinesc

  Pana acum 2 ani, orice lucru imi doream mi se parea din alta lume. Imi ziceam ca n-am sa am acel lucru nici daca stau in cap. Pana si-o masina mi se parea greu de obtinut, desi visam de mult sa am una. Dar cand am vazut ce preturi au, cine sa mai creada in vise? Ca mi s-au spulberat cand am vazut ca nu-mi permiteam nimic.

  Dar am redobandit speranta la fel de repede cu jobul in videochat la Preziosa Iasi. Pentru ca inainte sa lucrez aici ca model, mi-am dorit ani de zile sa am o masina si n-am putut, iar dupa ce am castigat bani la Preziosa, in doar 5 luni mi-am luat prima mea masina.

  In cateva luni mi-am luat o masina, nu-mi venea sa cred

  A fost primul meu pas catre o viata noua. Poate o masina nu inseamna decat un lucru material pentru unii, dar pentru mine a fost dovada ca sunt in stare de multe lucruri si o sa am mult succes, atunci cand imi propun asta se poate.

  In special cand am si un job atat de avantajos asa ca acesta de la Preziosa, care sa ma suporte financiar si pe toate planurile. Faza e ca daca atunci mi se parea un vis urias sa am o masina si cu Preziosa am luat-o in cel mai scurt timp, pentru mine s-a schimbat viziunea despre viata.

  Acum vreau lucruri mai marete, lucruri mai importante, aspir catre un altfel de viitor, si partea frumoasa este ca nu mi se mai pare imposibil. Mi se pare ca e pur si simplu o dorinta pe care o voi satisface lucrand ca model de videochat la Preziosa Iasi.

  Ori de cate ori imi propun ceva, in timp reusesc sa ajung la acel ceva pentru ca am ales bine cand m-am angajat aici la studio. Pana la urma, totul se rezuma la bani, daca ii ai, ti se deschid usile.

  Viata depinde de bani, iar la Preziosa am mai multi decat as fi crezut

  Si cum minimul meu de castig de la Preziosa este de 4700 de lei lunar, n-as mai avea cum sa ma mai plang vreodata. Din contra, ma simt norocoasa ca am putut sa dau peste un job de asa natura, care sa-mi deschida toate orizonturile.

  Macar acum stiu ca nimic in viata nu e greu. Cum ar putea fi greu, cand cel mai mic castig zilnic pe care il am este de 330 de lei si bonusurile saptamanale pe care le primesc depasesc 1600 de lei? Acum e important sa am multe planuri, sa am multe idei, ca de implinit se ocupa Preziosa Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img