More
  AcasăHeyluxDe cand sunt model de videochat la Heylux, investesc mult in frumusetea...

  De cand sunt model de videochat la Heylux, investesc mult in frumusetea mea

  Cum era oare cu barbatii din ziua de azi… Ah! Te vor naturala si simpla, dar tot dupa fete aranjate si dichisite intorc capul. Hahaha:))) Nici ei nu mai stiu ce vor, asa-i? Dar cui ii pasa, o femeie e frumoasa si se aranjeaza pentru ca asa vrea ea. Important e sa fie si banii care sa “sponsorizeze” aceasta frumusete, si taman la fix se fac si angajari in videochat la Heylux Iasi.

  Uite, fetelor, am gasit “sponsorizarea” :))) Nimic mai perfect decat jobul de la Heylux pentru a-mi aduce bani si castiguri constante. Ca frumusetea costa, nu? Culmea ca eu castig 2500 de dolari lunar la Heylux, poate chiar mai mult, deci cui ii mai pasa de costuri?:))

  Ma rasfat cu banii castigati ca model de videochat in Iasi

  Acum timp sa am, care din intamplare este din plin cu programul flexibil de la Heylux. Poate vreau sa-mi cumpar farduri noi, de la Mac, de la NYX, de la Anastasia… pai si acestea costa o multime de bani. Sau poate vreau sedinte de infrumusetare la salon, sau par vopsit si tuns, unghiute facute la fiecare 3 saptamani, pedichiura…

  Oh, poate vreau spa, relaxare, masti faciale, fel si fel de lucruri pentru a fi frumoasa. Pot ajunge chiar si la operatii estetice, de ce nu. Faza e ca daca vreau aceste lucruri, trebuie sa am si banii necesari. Am mare noroc ca-s model de videochat la Heylux si orice dorinta am, poate sa prinda contur aici, cu castigurile din videochat.

  Altfeeeel…adio sedinte si farduri! Sunt sigura ca orice femeie isi doreste lucrurile mentionate de mine mai sus. Poate nu asa mult ca mine, poate nu in egala masura, dar acolo o dorinta mica tot exista. Orice femeie vrea sa fie frumoasa, n-avem de ce sa ne ascundem dupa perdele.

  Stii cat cheltuiesc pe frumusetea mea? Peste 4000 lei lunar!

  Personal, iubesc sa cheltuiesc mai mult de 1000 de lei lunar numai la saloane, apoi alte 2000-3000 de lei pentru produse si alte nebunii. Pana la urma, daca asta ma face sa ma simt bine, nimic nu ma poate opri. Important e ca am locul de munca in Iasi care poate sa ma ajute cu toate aceste dorinte ale mele.

  Sunt altfel privita acum, cand am grija de mine, cand stiu cum sa fiu frumoasa si aranjata mereu. Sincer, aceste lucruri mici pot face o femeie fericita. Un job la Heylux poate face o femeie fericita! Eu zic sa nu ratezi angajarile 😛

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img