More
  AcasăHeyluxHeylux va fi mereu prima mea varianta, indiferent de situatie

  Heylux va fi mereu prima mea varianta, indiferent de situatie

  Acum sa vina cineva sa-mi faca o oferta de munca pe domeniul studiilor mele, sincer m-as gandi de doua ori. Si stiu ca-n trecut as fi acceptat intr-o clipita, insa acum sunt model de videochat la Heylux si prioritatile mele s-au schimbat. As vrea sa mai vad lucrurile cum le vedeam inainte, dar nu mai pot.

  Dar nu te gandi ca o spun ca un regret. Doar ca inainte eram mult prea naiva, vedeam lucrurile mult prea roz. Si cand m-am lovit de viata, am vazut ca nu mai e nimic asa colorat. Asadar, un job in domeniul studiilor terminate la facultate nu prea are ce sa-mi faca acum.

  De cand sunt la Heylux, nu mai am ochi pentru alt job in Iasi

  Pentru mine, e ca si cum ar fi egal cu zero, mai ales cand stiu ca banii pe care i-as castiga la acel job, i-as avea in cateva zile la Heylux. Cum vine asta, sa dau pasarea din mana pentru cioara de pe gard? In fond, la Heylux o sa castig mereu de cel putin 5-6 ori, daca nu mai mult, fata de orice alt job.

  Asadar, nu vad motivul pentru care m-as strofoca sa fac altceva in afara de a fi model de videochat la Heylux. M-am decis ca acesta sa fie mereu prima mea varianta, chiar daca situatia se poate schimba in orice moment. Sa zicem ca pana la urma as accepta o oferta de munca in domeniul studiilor facute.

  As face asta numai pentru a avea o oarecare garantie dupa ce plec de la Heylux, sa nu stau acasa sa ma plictisesc, gen :))) ca o sa lucrez la Heylux maxim 5-6 ani, nu te gandi ca pot lucra aici o vesnicie. Adica pot, dar in 5-6 ani o sa obtin cam tot ce vreau de la viata cu ajutorul castigurilor din videochat de aici.

  Heylux e singurul loc in care vreau sa lucrez cu adevarat

  Asa ca n-as mai avea de ce, iti dai seama ca inaintez si-n varsta dupa aia. Esti isteata, iti dai seama si singura ce vreau sa spun. Oricum, dupa cum am zis, poate doar in acel context as accepta un job in alta parte. Dar stii cum?

  As lucra la Heylux full-time ca pana acum, adica 8 ore pe zi, doar ca mi-as schimba tura. Si as mai accepta si cateva ore in alta parte. Nu pentru bani, ci pentru prezenta.

  Colectie BMW Iasi Heylux
  BMW X6 in Iasi

  Ca daca e dupa bani, nici in 16 ore lucrate in alta parte n-o sa castig cat in 7 ore la Heylux, sa fim seriosi. Aici e vorba de castiguri peste 100-200 de dolari zilnic.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img