More
  AcasăHeyluxLa Heylux castig 190 dolari zilnic in cele mai bune conditii. Ce...

  La Heylux castig 190 dolari zilnic in cele mai bune conditii. Ce poate fi mai super?

  Mai mereu ma gandesc la trecutul meu, la cum eram desconsiderata in trecut de niste oameni care ma considerau saraca si plictisitoare, iar acum m-ar admira si invidia pentru castigurile pe care le am la Heylux. Vezi cum ti-e viata, cum se intoarce roata?

  Aveam eu problemele mele in liceu si poate nu eram la masura asteptarilor unor oameni, dar aceiasi oameni m-ar “uri” acum daca ar auzi ca am castiguri de pana la 200 de dolari zilnic la Heylux. Aveam prieteni care obisnuiau sa aiba totul de-a gata inca de mici, li se ofereau totul.

  Cu jobul in videochat la Heylux ma descurc perfect in Iasi

  Dar niciodata nu aveau cat am eu acum. Mai ales ca aceasta criza economica de la noi din tara le-a mai adus ghinion unora acum, care au probleme cu banii. Dar nu si eu, eu am reusit sa ma ridic datorita jobului in videochat de la Heylux si-s mandra de asta.

  Nu ca m-as bucura sau ceva, dar acum eu sunt cea care are bani multi si cei care aveau in trecut nu prea mai au. Si nici daca ar avea, niciodata n-ar ajunge sa aiba cate am eu. Poate o sa aiba 100-200, maxim 300 de lei zilnic, iar eu ajung sa am si 800 de lei castiguri zilnice cu Heylux.

  Si-s sigura ca toti se gandesc oare cum castig banii acestia, isi bat capul sa afle, poate vor si ei. Dar ideea e ca nu vor afla niciodata, pentru ca jobul meu de la Heylux e total confidential si daca nu le spun eu cu ce ma ocup, ei n-o sa afle niciodata.

  Datorita acestui job in videochat, voi avea mereu bani

  Bineinteles ca tu o sa fii fata desteapta si-ti dai seama din prima ca n-am de gand sa le spun! :))) Din mai multe motive nu le spun: pentru ca nu e treaba lor, pentru ca n-as vrea sa lucrez in acelasi domeniu cu asemenea oameni si pentru ca mi-ar fi putin ciuda sa se bucure si ei de castigurile mele:”> :))

  Asa cum eu m-am descurcat de una singura si m-am angajat la Heylux si castig atatia bani, sa se descurce si ei. Adica nu le interzic eu sa se angajeze, dar nici nu le dau mura in gura. Oricum la cat e de renumit Heylux si la cate castiguri au fetele aici, sigur toti iesenii stiu deja.

  Dar oamenii fac ce vor, sunt liberi sa aleaga, cine sunt eu sa le spun sa vina sa castige pana la 2000 de lei zilnic la Heylux Iasi?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img