More
  AcasăHeyluxHai sa-ti spun cat de cool e sa fiu angajata la Heylux...

  Hai sa-ti spun cat de cool e sa fiu angajata la Heylux ca model de videochat!

  Recent, am avut sansa sa ma angajez intr-un loc nou, un job total diferit si inedit pentru mine. Intamplarea a facut ca in acel moment sa nu am prea multe oportunitati si nici prea mult timp de pierdut, asa ca am profitat de angajarea la Heylux, daca tot mi s-a ivit aceasta sansa.

  Tot ce pot spune din start este ca din acest job in Iasi mi-am putut rezolva mai multe probleme intr-o singura luna decat as fi putut cu un job la care lucram si 5-6 luni. Asa cum stie multa lume, probabil, in Romania muncesti mult si parca tot falit te simti, de parca ai lucra pentru aer sau ceva.

  Din nevoia de a ma angaja la Heylux am ajuns sa iubesc jobul

  Adica ori de cate ori ma angajam intr-un loc, ma jur ca mereu simteam ca muncesc degeaba, ca nici nu simteam cum apareau si dispareau banii. Efectiv nu simteam ca fac ceva productiv, ci doar ca muncesc si-s din ce in ce mai obosita si cam atat.

  Ai spune ca daca tot lucrez mult si obosesc, macar sa merite, sa zici ca as fi pus vreun ban deoparte. Dar nu, n-am pus. Vezi de ce m-am vazut nevoita sa ma angajez ca model de videochat la Heylux Iasi? Dar nu-ti bate capul prea tare gandindu-te la asta, ca iubesc sa fiu model de videochat aici.

  Poate unii o sa aiba o reactie negativa la ce spun, dar n-ar avea de ce, pentru ca e unul din cele mai bune lucruri care mi s-a intamplat in ultima vreme. Nici eu nu ma gandeam ca ajung sa iubesc acest job la care am ajuns din nevoie, dar asa s-a intamplat si nu pot da timpul inapoi.

  Tot ce e legat de Heylux Iasi inseamna avantaj

  Jobul de model de videochat la Heylux este… pur avantaj. 100% avantaj… nu stiu, ia-o cum vrei, e tot ce se poate mai bun. Cum e sa fiu model de videochat aici? Pai, tu daca ai avea 1000 de lei lunar si nu ti-ai permite nimic, apoi dintr-odata ai castiga cu Heylux peste 500 de lei zilnic, cum te-ai simti?

  Acelasi sentiment pe care l-ai avea si tu il am si eu. Sa fiu model aici inseamna sa am un castig de 100 de ori mai mare decat oriunde in tara, sa ies in castig din orice punct de vedere. Si din punctul de vedere al oboselii, al timpului, dar mai ales al banilor. Ma bucur de libertate, timp liber de distractii si multi bani la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img