More
  AcasăLucky StudioLucky Studio imi aduce castiguri zilnice din videochat. Cine n-ar vrea asta?!

  Lucky Studio imi aduce castiguri zilnice din videochat. Cine n-ar vrea asta?!

  Sustin cu tarie ca avantajul cel mai mare pe care-l am in viata este jobul de la Lucky Studio care mi-e alaturi la fiecare pas. Cu acest job in Iasi, indiferent de ce se intampla sau se va intampla, am totul garantat, nu am temeri din niciun punct de vedere.

  Acum un an inainte sa ma angajez la Lucky Studio, poate as fi spus ca nu sunt de acord cu plata la zi. Avand in vedere ca nu castigam mai mult de 10 milioane lunar, cam vreo 50 de lei ar fi venit la zi. Ce sa fi facut cu banii aia, ca nici piata nu mi-o faceam pe o zi. Se terminau repede, nu voiam sa fiu platita la zi.

  Sa fiu model de videochat Lucky Studio e cel mai bun job in Iasi

  Preferam sa primesc cei 1000 de lei toti deodata, chiar daca se risipeau in numai cateva zile si dupa aceea ramaneam fara. Deci nu era niciun avantaj oricum o priveam, dar macar era ceva, decat nimic. Cam asa era premiza mea “mai bine putin, decat nimic”. Si pentru o tanara de varsta mea e total gresit sa gandesc asa.

  De fapt si de drept, pentru oricine in lumea asta e gresit. Nimeni nu ar trebui sa se multumeasca din putin, fiecare are dreptul sa aspire la mai mult. Ca viata frumoasa e facuta pentru toata lumea, nu doar pentru un anume tip de oameni sau pentru anumite societati.

  Cu totii avem dreptul la fericire si cu totii putem spera la ceva mai bun. Pentru ca acum, din fericire, exista si jobul care sa sustina aceasta fericire a femeilor la Lucky Studio Iasi. Cu acest job, nu mi se mai pare gresit sa vreau totul de la viata, cand stiu clar ca asta pot avea.

  Momentan castig 540 de lei pe zi din videochat, dar stiu ca pot mai mult

  Si mai e ceva: nimic nu ma poate impiedica in timp ce fac asta, pentru ca jobul meu de la Lucky Studio e strict confidential si-mi aduce nu mai mult, nici mai putin de 540 de lei. MOMENTAN.

  Ca in viitor pot ajunge si la 2000, 3000 de lei pe zi la Lucky Studio, cine stie. Nu spun niciodata nu, ca nu stiu la ce sa ma astept cu acest job plin de surprize. Cine nu si-ar dori in viata un asemenea job, si misto si foarte avantajos din punctul de vedere al banilor?

  Normal ca acum imi convine sa primesc cei 540 de lei in mana dupa fiecare zi la Lucky Studio, asa ma pot bucura si eu de viata cum se cuvine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img