More
  AcasăHeyluxHeylux mi-a indeplinit toate dorintele in 3 ani! Videochatul in Iasi e...

  Heylux mi-a indeplinit toate dorintele in 3 ani! Videochatul in Iasi e super!

  Ca sa vezi! In unele locuri poti munci o viata si tot n-o sa te simti niciodata implinita, iar la Heylux nu mi-au trebuit decat 3 ani sa pot sa vad viata cu alti ochi, sa ma simt implinita din toate punctele de vedere. A fost o schimbare majora pentru mine, da. De la economista la model de videochat la Heylux. Ei, si ce?

  Schimbarea aceasta majora a fost necesara. Atunci cand viata nu-ti mai aduce satisfactiile cerute, cauti o alta cale. Pana la urma, cu totii facem schimbari eventual. Unii fac schimbari majore, altii mai putin, dar cu totii le facem. Ideea e ca desi am facut o schimbare angajandu-ma la Heylux, nu vreau sa crezi ca am facut un sacrificiu.

  Mai bine model la Heylux, decat economista cu 1600 lei lunar

  Multa lume confunda schimbarea cu sacrificiul. Ca model de videochat la Heylux n-a trebuit sa fac sacrificii niciodata, absolut niciodata. Tot ce-a trebuit sa fac a fost sa ma tin de planurile mele, pana le-am dus la bun sfarsit. M-am tinut pe picioare si-am fost ambitioasa, iar in 3 ani ca model de videochat la Heylux am facut cat nu faceam in 10 ca economista.

  Sa fim seriosi, cand vreodata mi-as fi putut lua o casa cu un salariu de 1600 de lei? Doar daca faceam vreo 5 credite la banca, DA! Altfel nu, nu era posibil asa ceva, in fata cui ne ascundem? Ca stii foarte bine realitatea. Pe cand la Heylux 1600 de lei as fi putut sa-i castig intr-o zi daca aveam indeajuns de multa ambitie.

  Si i-am castigat, da! Am castigat si 1600 de lei, dar si 3000 de lei intr-o zi, pentru ca se poate. Am avut si 500 de lei, dar si 3000, fiecare zi a fost diferita. Si am avut luni in care veniturile erau de 2000-3000 de dolari, sau luni in care poate aveam si 5000-6000 de dolari, niciodata nu se stia!

  Cand vreodata mi-as fi luat casa, daca nu ma ajuta studioul?

  Se stia doar c-o sa castig multi bani si gata! Cu acesti bani, in 3 ani de zile am putut pune deoparte pentru un apartament numai al meu, fara sa ma incurc cu banca sau alte nebunii, iar dupa aceea mi-am luat si permisul si-o masina. Pentru ca am luat permisul si am cumparat masina, am primit chiar si-un premiu de la Heylux.

  Dar nu e ca si cum n-am primit mereu premii, ca si la angajare am primit peste 9000 lei cash bonus de angajare si saptamanal primeam si peste 2500 lei bonusuri de performanta. Da, asa e, ce pot face la Heylux nu pot face in alta parte.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img