More
  AcasăLucky StudioMotivul pentru care e important sa lucrezi anumite ore la Lucky Studio

  Motivul pentru care e important sa lucrezi anumite ore la Lucky Studio

  Lucrand la Lucky Studio de atatia ani, am vazut sute de fete care au trecut pragul acestui studio de videochat, vrand sa se angajeze. Am vazut si am auzit fel si fel de povesti, dar intrebarea cea mai intalnita a fost “De ce e necesar sa lucrez minim 8 ore pe zi ca model?”. Lucrul acesta ma seaca pe creieras de multe ori, fiindca lumea nu intelege…

  Eu am vazut femei care lucrau si 14 ore pe zi, 16 sau 20 sau chiar 24 de ore. Altele care lucrau 48 de ore si apoi aveau liber o zi sau doua, nu stiu. In fine, gandeste-te la un program de munca normal din Romania. Ce job din Romania ofera la momentul actual DOAR 8 ore de munca?

  Poate pe contract scriu ei 8 ore, ca-n realitate nicaieri nu gasesti joburi asa lejere, de tip american, de la 9 la 5. Am vrea noi, dar asta e mai mult munca de birou. Si nici macar munca de birou din Romania nu inseamna doar 8 ore, incepe de pe la 8 si se termina pe la 6 dupa amiaza. Asa ca… despre ce vorbim?

  8 ore de videochat la Lucky Studio pot aduce minuni, sume colosale

  Adica sunt femei capabile sa lucreze atat, dar la Lucky Studio nu pot lucra niste 8 ore amarate? Avand in vedere ca la Lucky Studio nici nu poti numi munca lucrul pe care-l faci, ca stai pe canapea si tastezi cu diferiti membri de pe site-urile de videochat. Flirtezi, primesti bani si cam acesta e videochatul la Lucky Studio Iasi. Si asta e greu? Nu prea cred.

  Uite asta incerc sa spun… probabil toate fetele aud ca Lucky Studio e un studio un programul de munca e flexibil, unde-ti faci tu singura orele si zilele de munca si atunci sunt tentate sa lucreze cat mai putin. Si asa e, Lucky Studio ofera un program super flexibil, dar dupa aceea tot modelele se plang ca nu castiga bani.

  Pai in 4 ore de videochat, cat ai vrea sa castigi? Logic ca nu iei 1200 de lei intr-o zi, decat poate daca ai noroc! Nimeni nu cere mult la Lucky Studio, ci doar sa se respecte programul si mi se pare normal. Da, ok, tu iti faci singurica orele de munca, dar atunci cand ti le faci, e ok sa le respecti.

  Adica romancele respecta un program de munca de 16 ore pe zi pentru 1200 de lei lunar, sa zicem, dar nu ar vrea sa respecte 8 ore de chat la Lucky Studio, unde sa primeasca 1200 de lei ZILNIC? Uite, asta e intrebarea la care sa te gandesti.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img