More
  AcasăHeyluxLa Heylux am un job in videochat unde castig zilnic 280 de...

  La Heylux am un job in videochat unde castig zilnic 280 de dolari!

  Am visat mereu la viata pe care o am acum multumita banilor castigati in videochat alaturi de Heylux Iasi, care mi-a demonstrat de n ori de ce e cel mai bun dintre toate studiourile din Romania. M-am gandit eu c-o sa castig destul de binisor, avand in vedere ca e studio de videochat, dar nu mi-am inchipuit ca o sa fie chiar asa bine.

  Tot ce speram eu era sa castig undeva intre 300 si maxim 400 de lei zilnic la Heylux si mi-era bine, ma consideram realizata. Dar ce sa vezi, cine s-ar fi asteptat ca acesta sa fie castigul de inceput la studio, pentru ca mai apoi sa urmeze castiguri de exceptie.

  Am crezut ca incep cu castiguri mici la Heylux, dar am inceput in forta!

  Eu ma gandeam ca incep usor, de jos, si-o sa ajung la maxim 400 de lei pe zi, dar am inceput de la 300 -400 de lei zilnic si am ajuns la 280 de dolari zilnic, adica 1100 lei zilnic, poate si mai mult, depinde de cursul valutar.

  E clar ca in cazul acesta, nu exista niciun job in Iasi care sa egaleze jobul de la Heylux, cu siguranta. Nu exista job in tara asta unde sa poata cineva sa castige 1100 lei zilnic, toata lumea poate confirma asta. Deci Heylux este unic, nu numai prin castiguri, ci prin tot ceea ce este el.

  Pana in momentul in care sa ajung sa fiu model de videochat la Heylux, nici macar nu-mi inchipuiam ce-o sa fac cu atatia bani. Dar acum ca-i am, pot face atat de multe lucruri, la care nici nu m-am gandit vreodata.

  Mi-am luat permisul, mi-am luat masina si mi-am luat si bilete de vacanta, am cumparat zeci de haine noi, genti si cate si mai cate. Cand dispun de castigurile de la Heylux, totul pare de un milion  de ori mai usor. In sine, de fapt totul e mai usor cand exista bani.

  Stii ce usor e sa am o viata cool cu 280 de dolari castigati zilnic?

  Ca doar banii sunt solutia tuturor problemelor in ziua de azi, nu? Nicicand nu mi-a fost mai usor sa imi duc scopurile pana la finalizare. Orice plan as avea, poate prinde usor contur cu banii pe care ii castig zilnic la Heylux Iasi. Din 280 de dolari castigati in fiecare zi pot face multe lucruri…

  Plus ca pentru acesti bani, in fiecare saptamana la Heylux mai primesc si 1500 de lei bonus de performanta. Imi creste si comisionul, asadar 😀 sunt foarte multumita sa fiu aici, nici ca mi-ar fi putut merge mai bine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img