More
  AcasăDespre videochatCâștig între 300 şi 800 de lei pe zi la Lucky Studio....

  Câștig între 300 şi 800 de lei pe zi la Lucky Studio. Curioasă să afli cum?

  Bună! Eu sunt Corina şi sunt din Iaşi. M-am hotărât să întru pe blog şi să îţi spun câteva lucruri despre ceea ce fac eu. Lucrez la studioul de videochat Lucky Studio Iaşi de 1 an de zile şi încă de la început am făcut bani mulţi. Mai exact, fac între 300 şi 800 de lei la studio. Lucrez ca model de videochat, ceva ce ai putea face şi tu. Nu este foarte greu să te prinzi de felul în care merg lucrurile aici. Este foarte simplu, de fapt. Te interesezi de jobul de model, vii la interviu, eşti angajată şi îţi faci un program de muncă zilnic.

  Un avantaj ar fi că îţi poţi schimba programul de lucru în fiecare zi, în funcţie de tura pe care o doreşti. Aici se lucrează în trei schimburi: dimineaţa, după-amiază şi noaptea. De tine ţine să alegi cum îţi convine să lucrezi. Eu am lucrat până acum în fiecare tură de lucru, dar îmi convine cel mai mult să merg la studio de dimineaţă. Însă, pe lângă programul lejer şi flexibil, trebuie neapărat să afli despre banii pe care îi iau de aici. Nu am de ce să mă ascund. Îmi place să am bani şi faptul că îmi iau plata în fiecare zi la sfârşitul programului, mă încântă foarte tare. Şi ţie ţi s-ar întâmpla la fel.

  Fără 500 de lei pe zi nu prea ai cum să pleci de la studioul Lucky Studio. Ce zici? Te motivează asta? Pe mine da, încă de la început, de la interviul de la angajare. Şi totuşi, trebuie să ştii că, de regulă, fetele fără experienţă de model, iau cam 150-350 de lei în prima lună. Asta nu rămâne aşa, pentru că există un trainer femeie care te ajută să fii mai bună şi îţi explică ce şi cum. Astfel, vei face şi mai mulţi bani. Însă, oricum, pentru mine, chiar şi 200 de lei în buzunar zilnic, contează foarte mult.

  Dacă ai un cont la bancă ca şi mine, atunci poţi alege să primeşti banii zilnic pe card. Eu prefer asta pentru că aşa fac economii şi strâng bani pentru ceva mai mult. Din banii care ţi se cuvin în fiecare zi, nu îţi opreşte nimeni 16% către stat. De aceste taxe se ocupă tot Lucky Studio şi tu nu ai de plătit niciun impozit. De asemenea, dacă tot ţi-am atras atenţia, trebuie să ştii că duminica vei primi un bonus în funcţie de ceea ce ai câştigat în săptămâna încheiată. Nu-i aşa că ţi-ar plăcea aici?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img