More
  AcasăJob-ul meuCe înseamnă să fii model la Lucky Studio

  Ce înseamnă să fii model la Lucky Studio

  Oriunde ne-am îndrepta privirea nu avem cum să nu observăm că foarte multe persoane care vorbesc de bani. De fapt, banii sunt o pură necesitate în ziua de astăzi. Ca să ne putem descurca, avem nevoie neapărată de bani.

  Rata locurilor de muncă pare să scadă pe zi ce trece, fapt ce generează şi mai mult stres şi nelinişte oamenilor. Este destul de greu să găsim un loc cinstit de muncă şi să câştigăm sume de bani care să ne asigure un trăi cel puţin decent. Probabil că este greu de obţinut acest lucru, însă nu imposibil. Există şi domenii care par să înflorească pe zi ce trece tot mai mult. Unul din cele mai bune exemple este videochatul. Acest domeniu pare să meargă, chiar şi în perioada de criză, iar fetele modele de videochat resimt acest lucru.

  Verişoara mea, Ioana, lucrează de un an şi jumătate la unul din cele mai tari studiouri de videochat din România. Este vorba despre Lucky Studio. Acest studio de videochat oferă câştiguri mai mult decât substanţiale, oferindu-le fetelor confortul financiar şi psihic necesar.

  Ioana locuia în Iaşi împreună cu părinţii ei. Traiul modest au făcut-o să apeleze la un astfel de job. Sigur că înainte să se angajeze aici era o fată care nu părea că ar putea vreodată să îşi încalce principiile. Avea anumite „reguli”. După o lună de videochat la Lucky Studio şi-a dat seama cât de mult s-a înşelat în ceea ce priveşte prejudecăţile referitoare la acest domeniu.

  „Meseria de model de videochat se aseamănă foarte mult cu cea a modelului de podium. De fapt, nu degeaba ambele meserii includ şi cuvântul „model”. Spun că se aseamănă foarte mult pentru că modelul este o femeie foarte aranjată, frumoasă şi încrezătoare. Sunt cuvinte comune ambelor meserii. În fapt, vinzi o imagine. Oamenii au tendinţa de a judeca, considerând că un model de videochat „s-ar vinde pe diferite sume de bani”. Diferenţa e de la cer la pământ. Modelele de videochat, la fel ca si modelele de podium vând o imagine. Tocmai din acest motiv se numesc modele.” Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care mi le-a spus Ioana când am întrebat-o despre meseria ei.

  E fericită. Are tot ce îşi doreşte, îşi cumpără ce doreşte, este aranjată, frumoasă şi are încredere în propria persoană. Asta înseamnă să fii femeie. Asta înseamnă să fii model la Lucky Studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img