More
  AcasăConfesiuniLucky Studio Iaşi îți oferă libertate şi succes garantat

  Lucky Studio Iaşi îți oferă libertate şi succes garantat

  La început, nu știam ce să cred despre videochat. Aveam o părere generală care era influenţată mai mult de ceea ce spuneau alţii şi totuşi am aflat că lucrurile nu stau chiar „cum vorbește lumea”.

  Senzaţia de siguranţă m-a cuprins de la bun început: la Lucky Studio Iaşi lucrează doar fete şi femei, iar bărbaţii nu au acces în studio. Aşa a început cel mai mare studio de videochat din Iaşi şi din ţară să îmi demonteze toate părerile greşite pe care le aveam formate despre videochat.

  Înainte de interviu (pe care l-am trecut cu brio) mai aveam o reţinere: mă gândeam că mi se va impune ceva anume, că a lucra la videochat în Iaşi implică anumite restricţii. Mitul a fost demontat din nou când am observat că totul stătea în puterea mea de a alege. Am fost liberă să îmi fac programul de lucru în funcţie de facultate (doar aşa puteam să şi lucrez). Mi-am ales trei zile din săptămână, câte una din cele 6 ture de 8 ore posibile în fiecare zi.

  Surprizele au continuat. După semnarea contractului am văzut că erau servicii bonus incluse la semnare – make-up, hair-style, şedinţe foto, transport asigurat şi cursuri de limbi străine. Dar în fiecare zi? Ei bine, da! Ajungeam la studio adusă de maşina Lucky Studio condusă desigur de o şoferiţă, eram aranjată apoi de fetele de la make-up şi periodic aveam şedinţe foto şi mai adăugam fotografii noi în portofoliul de model. Desigur, la sfârşit de program eram transportată – din nou gratuit – cu una din maşinile Lucky Studio.

  Plata între 300 şi 800 de lei pe zi. Din nou nu îmi venea să cred – alţii muncesc săptămâni pentru a câştiga aceşti bani. Din nou surpriză: după prima tură de lucru în videochat am fost întrebată cum vreau să fiu plătită. Aveam mai multe opţiuni: la zi, la săptămână, la lună – am ales plata zilnică (invenţia Lucky Studio), pentru că aşa am tot timpul bani în buzunar şi îmi permit să gestionez câştigurile cum vreau. Apropo, în prima zi am plecat cu 434 lei de la studioul de videochat din Iaşi.

  Ce aş putea să vă mai spun? Toate părerile pe care le aveam despre videochat mi-au fost schimbate. La Lucky Studio Iaşi am aflat şi eu ce înseamnă să lucrezi la un studio de videochat premium, unde toate condiţiile sunt puse la dispoziţia modelelor pentru a reuşi în tot ceea ce îşi propun.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img