More
  AcasăDespre Lucky StudioLucky Studio mă răsfaţă ca nimeni altcineva

  Lucky Studio mă răsfaţă ca nimeni altcineva

  O femeie este rebelă atunci când crede că îşi poate lua viaţa în mâini şi pe cont propriu. Oare aşa să fiu şi eu? Mi-am acceptat destinul şi mi-am construit singură povestea de viaţă. Acum lucrez pentru un studio de videochat din Iaşi, unde sunt plătită foarte bine. Te întrebi unde câştig eu bani pentru fiecare poftă de a mea? Lucky Studio este răspunsul meu şi poate fi şi al tău.

  Rebelă din fire, am lăsat mereu oamenii să creadă ce doresc despre mine. Acum nici nu mă mai interesează părerea lor despre mine. Că am fost criticată sau judecată, chiar nu îmi pasă. Nu pot spune că sunt total indiferentă. Eu ţin cont de vorbele celor din familie şi a celor mai buni prieteni. De restul, se ocupă ei înşişi.

  În mine a existat mereu o poftă de viaţă. De a explora, de a cunoaşte, de a învaţă. Am lucrat şi ca promoteriţă, vânzătoare, ba chiar am fost şi la expoziţii de mobilă. Cu toate acestea simţeam că nu mă implineşte, că nu îmi găseam locul. De 6 luni de când sunt în videochat şi lucrez cu Lucky Studio simt că viaţa mea este mai amuzantă, mai antrenantă şi mai puţin plictisitoare.

  În fiecare zi când vin la muncă simt că sunt răsfăţată de oricine. Şi să fim serioşi, cine nu îşi doreşte un răsfăţ zilnic? Fie că este vorba de machiaj sau de transport zilnic, beneficii pe care le ai cu Lucky Studio, fie că este vorba de plata la zi, toate sunt minunate.

  Aici, la Lucky Studio, ne sprijinim una pe alta şi ne confesăm una alteia. Apropierea dintre noi mă face să spun că suntem o familie unită. Fiecare zi de lucru în videochat este condimentată, este interesantă şi amuzantă. Plec de acasă nearanjată şi îmbrăcată în haine de zi şi mă întorc ca o prinţesă. Uneori chiar mi se fac şedinţe foto pentru a-mi schimba portofoliul cu poze pentru videochat. Admiraţia vine la fiecare conversaţie online, iar încrederea celor de la Lucky Studio mă face să mă simt unică şi apreciată.

  Plus de aceasta, revoluţionar pentru cei de la Lucky Studio este şi plata la zi în videochat. După ce îmi finalizez programul, contabila mă aşteaptă cu banii. Ce bine este să pot să îmi văd câştigurile în timp real direct de pe platformă. Este super! Este incredibil cât de mult mi-a schimbat viaţa studioul acesta de videochat, Lucky Studio! Şi ce bine de mine că sunt din Iaşi :D!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img