More
  AcasăHeyluxAm primit deja 4000 lei la Heylux pentru ca am venit cu...

  Am primit deja 4000 lei la Heylux pentru ca am venit cu 2 prietene!

  Cine se bucura acum de o suma de 4000 de lei primita pentru… nimic, practic? EUUUU. Euuu ma bucur, doar eu. :X M-am angajat la Heylux in vara si de cateva saptamani m-au tot intrebat cele mai bune prietene ale mele de unde am eu atatua bani, cum de fac mereu shopping si imi permit atatea.

  Si chiar daca suntem prietene de mai bine de 6 ani de zile, prima data am spus ca nu le zic… am vrut sa tin secretul pentru mine. Dar apoi m-am gandit: stai putin, din moment ce suntem prietene atat de bune, toate 3, inseamna ca suntem la fel, nu?

  Pai si atunci daca suntem la fel iar mie imi place jobul in videochat la Heylux, lor de ce nu le-ar placea? Asa ca nu m-am gandit numai sa le spun, dar sa le si conving sa vina sa lucreze si ele la studio. Pana la urma, toate 3 suntem studente si stam singure intr-un apartament mic.

  Si prietenele mele au fost tentate de Heylux, atunci cand le-am spus

  N-ar vrea si ele sa aiba bani, sa stam intr-un apartament mai mare, sa mergem in vacante impreuna, sa nu mai cerem bani parintilor? Asa ca in final m-am decis sa le spun. Ce-o fi, o fi! Prima data ma asteptam sa comenteze putin, ca na… asa sunt oamenii, comenteaza pana nu mai pot.

  Dar reactia lor a fost ceva gen: “Wow, pe bune fata? Pai si-ti place?”. Si cand am inceput sa le zic: Pai stai sa vezi ca am castiguri de… si bonusuri de… si am si premii si bla bla, parca am inceput sa le cam tentez :))

  Stiam eu c-o sa le conving! Si intr-o zi cand masina de la Heylux a venit sa ma conduca la munca le-am luat si pe ele la interviu. Acolo s-au convins singure ca vor sa lucreze la Heylux, n-a mai trebuit sa zic eu cine stie ce. A vorbit Claudia cu ele si le-a explicat ca vor avea cel putin 5000 de lei lunar, pentru ca vor castiga peste 400 de lei intr-o zi.

  Am primit o multime de bani ca mi-am ajutat prietenele

  Studioul le-a garantat asta pentru ca detine o intreaga echipa care ajuta modelele sa aiba asa castiguri. Sa le fi vazut cum le sclipeau ochii, mai ales cand le-au aratat camerele de logare. Si s-au angajat imediat, fiecare dintre ele primind cate 600 de lei la interviu.

  Iar eu… eu am primit cate 2000 de lei pentru fiecare din ele!:X 4000 de lei doar pentru ca mi-am ajutat prietenele sa castige bani:”> Cum sa nu iubesti Heylux, zi si tu!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img