More
  AcasăHeyluxHeylux ofera transport cu bmw-uri aurii, crezi ca-i greu sa dea castiguri...

  Heylux ofera transport cu bmw-uri aurii, crezi ca-i greu sa dea castiguri de sute de dolari zilnic?

   

  Daca pana si transportul gratuit oferit de Heylux te face sa crezi ca esti intr-un paradis luxos, atunci crezi ca le este greu sa le ofere sansa modelelor sale sa castige pana la 500-600 de dolari zilnic din videochat? Crede-ma ca nu! Heylux ma plimba cu bmw-uri aurii, zici ca-s din aur si eu sunt o printesa, imi asigura transportul cu asa ceva…

  Normal ca am incredere ca si castigurile mele vor fi mari, cand ei pun la dispozitia modelelor soferite si masini asa scumpe pentru a ne ajuta cu transportul. Din moment ce Heylux ma ajuta cu asta, cu cazarea, cu machiajul zilnic (care la salon ar fi peste 100 de lei pe zi), cu trainingul si cursurile de limba engleza, toate gratuite, crede-ma ca nu le-o fi greu sa ma faca sa ma simt ca o regina aici.

  Cine-si poate imagina atat de multe avantaje intr-un singur job?

  Daca ei pot ajuta modelele cu toate aceste avantaje, poate chiar si cu mai multe (accesorii in videochat, sedinte foto si video gratuite, sedinte de infrumusetare, BONUSURI SAPTAMANALE INTRE 15 SI 2000 DE EURO etc), atunci e clar ca le pot ajuta cu orice, ca niciun vis nu e imposibil aici.

  Gandeste-te ca la Heylux sunt angajate zeci, sute de fete de-a lungul timpului. Si pentru fiecare fata in parte Heylux pune la dispozitie lucrurile mentionate de mine mai sus. Pai numai pentru mine Heylux cheltuie peste 1500 de lei lunar, iti dai seama cata cheltuiala au ei ca sa-si mentina modelele fericite.

  Aceste lucruri le zic cu foarte mare usurinta, pentru ca stiu ca-s toate adevarate, desi la prima vedere pare prea frumos sa fie adevarat. Cand vii si lucrezi la Heylux cateva zile, nimic nu ti se mai pare prea frumos sa fie adevarat, pur si simplu incepi sa crezi, sa ai incredere.

  Castiguri pana la 500 de dolari intr-o zi… cum sa refuzi

  N-ai cum sa n-ai incredere cand vezi ca in fiecare zi castigi pana la 500 de dolari zilnic iar banii ii primesti negresit la sfarsitul turei, nu intarzie nimeni cu plata si primesti pana la ultimul leu. Daca ti se promite ceva la Heylux, constati ca totul se adevereste, ca nu astepti luni de zile sau ani pentru a primi ce ti s-a promis.

  Fiecarui model de la Heylux i se promite la inceput un bonus mare de angajare si toate l-au primit in cateva zile, fara exceptie. Crede-ma, daca singurul motiv care te tine departe de Heylux e discretia, sa stii ca poti veni linistita, ca nimeni n-o sa stie!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img