More
  AcasăAngajari videochatCe poate fi mai cool decat un job in videochat in Iasi...

  Ce poate fi mai cool decat un job in videochat in Iasi doar pentru femei?

  Sunt absolut convinsa ca orice fata care citeste aceste randuri este de acord cu faptul ca un job numai al nostru este tot ce ne trebuie. Un job unde lucreaza numai femei, unde noi suntem stapane pe castigurile si actiunile noastre. Fara discriminare si alte lucruri incomode, ci doar un job destinat femeilor, asa cum este la Lucky Studio.

  Oricat de mult am spune ca suntem de acord cu multe lucruri, nicio femeia nu suporta sa fie tratata cu superioritate si sa nu fie apreciata. Si hai sa fim seriosi ca majoritatea joburilor din Romania cam asa sunt. Nu esti apreciata, respectata sau altceva… Tocmai de aceea exista Lucky Studio, pentru a ajuta femeile in aceasta privinta.

  Pe mine m-a ajutat Lucky Studio in toate privintele

  Pe mine m-a ajutat, cel putin… Nu stiu cum e cu alte fete, dar pe mine faptul ca Lucky Studio mi-a pus la dispozitie un mediu de munca in care lucreaza doar femei m-a bine dispus total! Era exact ceea ce aveam nevoie.

  Voiam liniste, discretie, intelegere si suport, dar mai ales castiguri mari de la un job. Lucky Studio este combinatia perfecta a acestor lucruri, alaturi de legalitate, siguranta si libertate deplina. As putea spune ca Lucky Studio Iasi este chiar perfect, pentru ca n-am reusit sa-i gasesc vreun defect pana acum si nici reprosuri n-am avut.

  Totul a decurs bine inca de la angajarea in videochat la Lucky Studio si pana acum. Adica plata mi se face mereu la timp, la sfarsitul fiecarei ture, cand primesc cei 320 de lei pe care ii castig zilnic.

  Conditiile de munca sunt desavarsite si totul e curat, frumos si prietenos. Aparaturile functioneaza la viteza maxima, traineritele de la Lucky Studio ma ajuta sa invat tot ce trebuie sa stiu despre castigurile in videochat si totul e foarte placut.

  Asa cum castig si lucrez aici n-a mai fost nicaieri. E super!

  Sunt primita calduros in fiecare zi cand ajung la studio iar femeile de aici stiu sa ma respecte si sa-mi fie prietene, pana si cele din conducere. Managera este de milioane si ma trateaza mereu foarte frumos si ma recompenseaza de fiecare data cand am cate o noua performanta. Ce mai, sunt apreciata la Lucky Studio…

  Acest lucru a fost cel pe care mi l-am dorit mereu iar la Lucky Studio mi se dovedeste zilnic ca pot primi tot ce mi-am dorit vreodata. Iar faptul ca am parte si de transport si cazare gratis este un plus pentru mine. De fapt, Lucky Studio este un MARE PLUS!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img