More
  AcasăAngajari videochatLa Heylux ai 6.000 lei lunar garantati orice ai face!

  La Heylux ai 6.000 lei lunar garantati orice ai face!

  Daca e sa vorbim cu sinceritate si sa spunem adevarul, eu nu m-as fi gandit vreodata ca voi lucra in videochat, pentru ca nu stiam in ce consta acesta. Lucrand la Heylux zilnic, mi-am dat seama cat de absurda am fost sa ma tem de videochat, cand acesta nu este decat distractie si socializare online. Daca stau sa ma gandesc bine, e chiar unul din cele mai placute joburi din tara.

  Cel putin eu sunt sigura ca orice femeie ar iubi sa aiba un job asa usor, la care nu face mai nimic si banii apar. Pentru ca astazi internetul a evoluat mult si toata lumea navigheaza, socializeaza. Este activitatea numarul 1 pe care o au toti romanii. De ce sa nu faci din asta un business?

  Daca poti castiga o multime de bani din stat pe net, de ce sa n-o faci?

  Adica daca poti castiga o multime de bani din ceva ce-ti place si faci zilnic, cum sa refuzi asa ceva? Eu-ti spun sincer ca n-am refuzat, oricat as fi crezut ca nu voi face videochat. Cand am auzit ca la Heylux pot primi un salariu garantat de 6.000 de lei lunar, fara sa fac prea multe, nu stiam cum sa ma angajez mai repede.

  Bine, ca la Heylux nu se castiga numai 6.000 de lei lunar. Din ce am aflat, acesta este salariul garantat de catre studio, inse majoritatea fetelor lucreaza de pe comision si castiga intre 300 si 800 de lei zilnic. Eu n-am fost asa sigura pe abilitatile mele la inceput, asa ca am preferat stabilitatea si salariul fix.

  Si cand ma gandesc ca pentru asta n-a trebuit decat sa am intre 18 si 28 de ani, sa stiu putina engleza si sa lucrez timp de 5 zile pe saptamana, nu-mi vine sa cred cat de usor a fost. Te-ai fi gandit ca pentru suma de 6.000 de lei lunar poti fi pusa sa muti muntii din loc. Dar nu.

  Pentru 8 ore online si 5 zile pe saptamana, Heylux imi da 6.000 lei

  Heylux nu mi-a cerut decat lucrurile mentionate mai sus. Si cum am 25 de ani, engleza stiu din liceu si facultate si voiam weekend-urile libere, nimic n-a fost mai perfect decat asta. S-a potrivit perfect cu cerintele mele si m-am angajat imediat!

  Oare par egoista sa spun ca e atat de super sa ma bucur de o multime de bani de la Heylux si ca viata mea nici c-ar putea fi mai misto? Practic, eu nu fac mare lucru, ci stau online cam cate 8 ore pe zi, cu pause bineinteles.

  Iar pe langa faptul ca Heylux imi pune la dispozitie totul, ma mai bucura si cu artiste make-up care ma aranjeaza zilnic, cu soferite care se asigura de transportul meu si asa mai departe. Crezi ca exista ceva mai bun decat Heylux Iasi?

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img