More
  AcasăAngajari videochatPot face videochat in siguranta la Preziosa, pentru ca e 100% discret

  Pot face videochat in siguranta la Preziosa, pentru ca e 100% discret

  Am auzit diferite povesti despre videochat mai mereu. Am multe prietene care au tot facut videochat prin diferite studiouri de videochat din tara si mi-au povestit unele chestii si mie, atat cat am putut intelege. De foarte multe ori auzeam ca erau dezamagite de studio si de faptul ca nu le ofereau destula discretie si securitate pe site-uri.

  Multe din ele au ramas dezamagite ca rudele lor din strainatate au aflat, pentru ca site-ul nu era indeajuns de securizat si asa mai departe. Acum cand ma uit in trecut la aceste povesti si la faptul ca Preziosa este complet diferit de acele studiouri, ma bucur enorm si ma simt super norocoasa.

  O prietena mi-a recomandat sa fac si eu videochat in Iasi la Preziosa

  O prietena ma convinsese si pe mine sa fac videochat, pentru ca se castiga bine. Ea imi recomandase alt studio, initial. Unul numit Lucky Studio, din Iasi. Insa pe vremea aceea nu mai erau locuri disponibile, asa ca am ajuns sa lucrez la Preziosa Iasi, tot cu ajutorul celor de la Lucky Studio.

  Aparent, Preziosa este cel mai serios studio de videochat din Iasi, din toate punctele de vedere. Bineinteles ca asta m-a bucurat, pentru ca asa mi se garanta ca eram in siguranta. Este evident ca acest lucru l-as fi vazut pe pielea mea la studio, asa cum este normal.

  Adica in teorie cu toate sunt super, dar voiam sa vad ce spun faptele despre Preziosa. N-ai idee cat de bucuroasa sunt si astazi ca pot face videochat linistita aici, pentru ca tot ce mi s-a promis a fost realizat. In primul rand, toate tarile unde se afla posibile cunostinte sunt blocate de catre Preziosa si sunt in siguranta.

  Preziosa imi ofera tot ce mi-a promis de la inceput

  In al doilea rand, acestia sunt superi discreti si confidentiali, pana si cu contractul de angajare in videochat. Plus de asta, este 100% legal si asta imi aduce un motiv in plus sa ma simt ok ca fac videochat la Preziosa.

  In final, castig zilnic intre 300 si 800 de lei la Preziosa din videochat si sunt foarte multumita. Din punctul meu de vedere, nici ca ma puteau trata mai bine. Am parte de castiguri mari, discretie, legalitate, bonusuri si chiar transport gratis, cazare, machiaj si sedinte foto uimitoare.

  Nu stiu cati angajatori ofera aceste lucruri angajatilor, dar sunt sigura ca asa ca Preziosa nu mai este nimeni. A atins nivelul cel mai inalt al standardelor mele si ma bucur ca-s una din fericitele fete care fac videochat aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img