More
  AcasăLucky StudioLucky Studio este printre singurele studiouri care isi respecta toate promisiunile

  Lucky Studio este printre singurele studiouri care isi respecta toate promisiunile

  Pana sa am si eu norocul sa ma aflu intr-un studio de videochat cu toate in regula, a trebuit sa ma enervez putin si sa-mi stric starile cu tot felul de studiouri. Cred ca in total sunt vreo 3 studiouri in care am lucrat in ultimii 4 ani pana sa ma angajez la Lucky Studio si in niciunul nu am fost total multumita, pana acum.

  Mereu se gasea cate un studio care sa minta cu ceva, era parca imposibil. Ma si scoteau din sarite la un moment dat, ca toate promiteau ceva la interviu si ma trezeam ca gaseam altceva la studio. Tipic celor care nu-s profesionisti indeajuns…

  Majoritatea studiourilor nu-s ca Lucky Studio, nu-s profesionisti 100%

  Cele mai mari minciuni erau cu privire la bani: fie nu primeam comisionul promis, fie nu primeam niciun bonus de angajare sau daca primeam, nu era suma promise, fie mi se retrageau din bani ca amenda ca am intarziat ca nu stiu ce… fie nu primeam toti banii pana la ultimul meu…

  Oh, lista poate continua, sunt sigura ca daca ai lucrat si tu in studiouri de acest gen, stii despre ce vorbesc. De multe ori se promiteau bonusuri de performanta care erau total inexistente, si dupa 6 luni lucrate la studio tot nu primeam niciun bonus… eh, ce sa le faci.

  Pai daca nici cu banii nu se tineau de cuvant, cum sa fi fost de cuvant in privinta altor lucruri? Normal ca nici macar programul de munca nu era asa cum spuneau, ca schimbau turele cum voiau ei, nu ma lasau sa fac ce voiam eu, cate si mai cate.

  In acest context, nici nu se mai lua in calcul sa mai primesc cazare gratis sau transport gratuit non-stop ca era deja dintr-un alt film:))) deja prea multe pretentii, dar uite ca la Lucky Studio beneficiez de asa ceva.

  Ai fi uimita cate avantaje imi aduce studioul acesta

  Poate pare greu de crezut, dar eu la Lucky Studio am vazut pentru prima data ce inseamna corectitudine si legalitate in videochat. Nu numai ca am primit bonusul de angajare promis, nu numai ca am primit un comision mare din castiguri cu posibilitatea de a-l mari pana la 80% si primesc bonusuri saptamanale pana la 9000 de lei darrrrr…

  DAR mai primesc si lucrurile mentionate mai sus: cazarea gratuita, sedintele de make-up, cursurile de limba engleza, sedintele foto/video, transportul, accesoriile in videochat, tot, tot, absolut TOT. Nimic nu mi-a lipsit ca model de videochat la Lucky Studio, absolut nimic.

  Tot ce mi-a fost promis s-a implinit. IN SFARSIT! Cat am cautat un studio ca Lucky Studio Iasi!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img