More
  AcasăPreziosaSunt sigura ca nicio studenta din Iasi n-are un job asa misto...

  Sunt sigura ca nicio studenta din Iasi n-are un job asa misto ca al meu

  Ma consider una din cele mai norocoase studente din Iasi, fara niciun fel de exagerare. Poate n-oi fi asa, dar eu ma consider oricum. I mean… La 20 de ani ai mei sa castig lunar 6.450 de lei la Preziosa e ceva, zic eu. Iar banii acestia ii castig fara sa pun bonusurile saptamanale in calcul.

  Ca daca i-as pune si p-aia, depasesc suma de 7.400 de lei lunar, sunt sigura. Asta pentru Preziosa are cel mai misto sistem de plata. Preziosa este sub conducerea celui mai bun studio de videochat din tara, Lucky Studio. De aici si sistemul de plata zilnic, datorita caruia un model de videochat castiga in fiecare tura cam peste 300 de lei.

  E foarte cool sa primesc bani in fiecare zi! :X

  Cand spun “in fiecare tura”, chiar ma refer la faptul ca eu si celelalte fete ne primim banii in mana dupa fiecare tura in videochat. Daca tura mea e de 7-8 ore, la sfarsitul acestora, imi primesc banii in mana, castigati in acea zi.

  Tot datorita acestui sistem, un model ca mine poate avea sansa sa castige un bonus saptamanal intre 300 si 3.000 de lei. Iti imaginezi daca, intr-o buna zi, ajung sa iau in fiecare zi cate un bonus de 3.000 de lei? Asta inseamna 12.000 lei pe luna, DOAR DIN BONUSURI! Ah, ce vis frumos!

  Da stai, ca nu-i vis, c-o sa-mi pun ambitia la contributie si in cativa ani o sa ajung sa castig atat, de ce nu. Daca imi propun asta, trebuie sa ajung si-acolo. Trebuie doar putina rabdare, asta am constata cu acest job in Iasi. E atat de simplu si usor sa fiu model de videochat la Preziosa, cel mai serios studio de videochat din Iasi.

  Merg la cursuri si castig 6.400 de lei pe luna la Preziosa

  Studentele din Iasi stau pe foarte putini bani, majoritatea. Nici nu stiu ca au macar cate 1.000 de lei lunar, poate doar cele care lucreaza. In rest, eu am bani pentru orice imi pofteste inima si-am doar 20 de ani! Cum sa nu ma simt norocoasa? Si nici nu lipsesc de la cursuri.

  Ca majoritatea fetelor care au job si au si facultate, cam neglijeaza facultatea. Dar eu am un program foarte misto la Preziosa: daca azi am cursuri, imi fac o tura de munca in asa fel incat sa pot merge si la cursuri si sa pot merge si la studio. Daca nu pot ajunge, in orice caz, nu e oricum nicio problema. Pentru ca-s norocoasa sa fiu libera si fericita ca model de videochat la Preziosa:X:X:X.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img