More
  AcasăHeyluxIndiferent de starea mea de spirit, tot pot castiga bani zilnic la...

  Indiferent de starea mea de spirit, tot pot castiga bani zilnic la Heylux

  Stii ca sunt joburi de la care ai un salariu fix si-l primesti indiferent de orice, sau joburi de unde-ti iei salariul pe baza unui comision. Joburile ce depind de comision sunt putin mai grele, ca trebuie sa ai mereu starea necesara pentru a-ti indeplini targetul. Bineinteles, nu mai este un job greu nicidecum, daca vine vorba de Heylux.

  Abia ce m-am angajat aici de ceva timp ca model de videochat, insa mi se pare de departe cel mai usor job in Iasi pe care l-as fi putut avea. Si-am mai lucrat inainte ca agent de vanzari si stiu cum este sa lucrezi pe urma unui comision, stiu cat e de greu. Ca daca nu aveam starea necesara intr-o zi sau mi-era rau, uite ca nu reuseam sa indeplinesc targetul.

  Am ales jobul in videochat la Heylux fiindca pot castiga tot mai mult

  Eu am si ales mereu joburile la care salariile nu-s fixe, ca sa pot evolua mereu. Tocmai in idee asta m-am si angajat la Heylux, pentru ca aici nimic din ce credeam eu nu mai este valabil. Faptul ca lucrez in videochat la Heylux pe baza unui comision mi se pare un lucru foarte simplu, de fapt.

  De multe ori, la Heylux nici nu mai conteaza ce stare de spirit am. Sa-ti spun c-am venit la munca de-o gramada de ori si ma simteam rau sau n-aveam chef, dar tot castigam bani in fiecare zi. Starea mea n-a contat, de cele mai multe ori.

  Eu oricum puteam sta acasa daca nu ma simteam bine, ca programul mi-l fac eu la studio, dar nu voiam. Ori acasa, ori la studio, tot acolo ajungeam. Plus ca mi-e mai drag sa fiu la studio, mai schimb o vorba, doua cu fetele de aici si uite asa mai trece timpul.

  Uneori castig bani la studio si din stat degeaba, pur si simplu

  Si hai sa-ti mai spun ceva. Veneam fara chef uneori, dar la sfarsit plecam zambind cu cate o suma intre 300 si 500 de lei, castigata din nimic altceva decat chatuit online. Sa-ti spun cum se poate asa ceva? Cum pot sa-mi fac targetul chiar daca nu-s mereu in starea necesara?

  Ei bine, am membri de pe site-urile de videochat care sunt fideli. Cand am zile mai proaste, acestia ma iau in chatul privat si imi spun sa dau drumul la un film sau ceva si sa ma relaxez pana-mi revin. Asa rasfatataaaaaaa…. Eh! Cine n-ar vrea! Si rasfatata, si cu portofelul plin.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img