More
  AcasăUncategorizedHeylux este primul la frumusete si servicii excelente in videochat!

  Heylux este primul la frumusete si servicii excelente in videochat!

  Din cate studiouri de videochat am vazut la viata mea, Heylux mi se pare de departe cel mai frumos, din orice punct de vedere. Dar, vorbind de decorul si de amenajarile din studio, sunt sigura ca nu exista studio care sa intreaca asa ceva. In fiecare zi imi spun asta, cand pasesc cu zambetul pe buze la Heylux si incep o noua zi de munca.

  Totul este perfect, impecabil, fara niciun fel de exagerare. Ca prim lucru pe care as putea sa-l spun este ca, de cum intru pe usa, o echipa de make-up artiste ma ajuta sa arat splendid. In decorul format din tapet unic, canapele din piele si pietre Swarovski, trebuie sa ma simt si eu precum un diamant, nu?

  Stii cum pot castiga zilnic intre 450 si 560 de lei la Heylux?

  Fetele de la Heylux ma ajuta zilnic sa arat minunat si cu ajutorul studioului dispun chiar si de accesorii in videochat si tot felul de chestiute care fac diferenta. Multe fete nu pun accent pe asta, dar eu n-as castiga zilnic intre 450 si 560 de lei zilnic daca nu as fi machiata de niste profesioniste, aranjata de ele si accesorizata cum trebuie.

  La fel pot spune si de decor. Daca toate camerele de logare nu ar fi cu canapele din piele, cu tape Versace, Dior, Chanel sau alte exemple din acestea, nu as mai fi la fel in fata camerei. Faptul ca Heylux este in topul celor mai frumoase studiouri din tara conteaza, pentru ca ma ajuta sa am castiguri mari.

  Totodata, serviciile de care am parte aici sunt unice. Nu numai ca pot castiga toate aceste sume imense de bani in niste conditii ireprosabile de munca, dar ma bucur si de alte avantaje, de asemenea. Spre exemplu, odata angajata la Heylux, primesc un bonus de angajare format din bani cash si servicii precum:

  Iata ce avantaje poti avea ca model de videochat la Heylux Iasi :

  • Transport gratuit zilnic (dus-intors, cu o masina si o soferita de la Heylux)
  • Make-up si sedinte foto/video gratis
  • Accesorii in videochat si cursuri de limba engleza si franceza
  • Training specializat in videochat si chiar si cazare gratuita in primele 2 luni

  Iti spun cu mana pe inima ca din toate studiourile in care te vei angaja, nu vei mai gasi aceste lucruri pe care le gasesti la Heylux. Sunt mult prea multe avantaje, pe care foarte putine studiouri le ofera. Asta ca sa nu mai mentionez si libertatea de a munci cum imi place, programul flexibil si discretia de care ma bucur zi de zi. E inegalabil. 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img