More
  AcasăDespre videochatJobul la Lucky Studio îmi permite să am city-break-uri în toată Europa

  Jobul la Lucky Studio îmi permite să am city-break-uri în toată Europa

   

   

         Am fost mereu o persoană libertină şi nu mi-a plăcut niciodată să stau degeaba, mai ales în acelaşi loc. Scopul vieţii mele este să călătoresc, să cunosc, să experimentez şi să îmi fac amintiri frumoase. Din acest motiv, am avut nevoie de un job care să îmi ofere susţinerea economică pentru aceste escapade ale mele, cât şi timpul liber în care să le fac. Jobul de model de videochat la Lucky Studio mi s-a potrivit perfect. Consider că este jobul ideal pentru orice femeie îşi doreşte mai mult de la viaţă.

  City-breakurile sunt evenimentele care mă caracterizează întru totul. Câte 2-3 zile în cele mai cunoscute şi frumoase locaţii sunt perfecte pentru mine. Fiecare experienţă de acest gen îmi împrospătează mintea şi îmi aduce mereu cele mai pozitive energii. Dar, pentru că eu îmi doresc să fac câte un city-break în fiecare săptămână, nu mi-a fost uşor. A fost nevoie de un job care să îmi ofere bani, mulţi bani, în primul rând. Apoi, pentru a putea fi pachetul complet, aveam nevoie de cel puţin 2-3 zile libere pe săptămână. De preferat, weekend-urile. La Lucky Studio Iaşi asta nu a fost nicio problemă!

  Mi-am făcut singură programul, în funcţie de escapadele mele. Mulţumirea mea faţă de acest studio de videochat s-a văzut încă din prima săptămână de muncă. Nu aş fi crezut că îmi voi permite să plec chiar după 5 zile de muncă într-un city-break. Pentru că obţineam câte 300-400 de lei pe zi, în 5 zile am strâns aproximativ 2.000 de lei. Asta a însemnat un salariu dublu faţă de vechiul job, pe care l-am obţinut în doar 5 zile! Roma a fost prima destinaţie a mea alături de Lucky Studio.

  Cu trecerea timpului şi acumularea experienţei alături de cei mai profesionişti în domeniu, câştigurile mele au crescut. Barcelona, Paris, Istanbul, Veneţia, Malta, Dubai, Londra, Amsterdam, Praga, Viena, Milano, Atena, sunt doar câteva din locaţiile vizitate.

  Îţi vine să crezi sau nu, dar toate locaţiile de mai sus le-am vizitat în doar 3 luni la Lucky Studio Iaşi. Am mai fost şi în Lisabona, Larnaca, Florenţa, Nisa, Madrid, Cracovia, Copenhaga, Dublin şi Budapesta. Iar lista mea nu se opreşte aici şi nici nu se va opri, pentru că Lucky Studio mă ajută să ajung unde vreau eu. Aceste city-breakuri nu sunt scumpe, dar când vrei să faci atât de multe ca mine, sunt FOARTE costisitoare. Dar mă bucur că pentru Lucky Studio asta nu e o problemă, ajutându-mă să îmi ating fiecare obiectiv.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img