More
  AcasăPreziosaCastigurile la Preziosa mi se par mai valoroase decat orice altceva

  Castigurile la Preziosa mi se par mai valoroase decat orice altceva

  Mai toate lucrurile din ziua de azi se cumpara cu bani, totul are o valoare. Si eu daca nu am bani, nu pot avea acele lucruri. Asadar, ca atare, jobul pe care il am la Preziosa imi aduce cele mai valoroase castiguri din viata mea. Sunt valoroase pentru mine, pentru ca daca nu le-as avea, n-as mai avea nimic altceva.

  Totul depinde de banii castigati la Preziosa Iasi. Ceea ce e de bine, nu e de rau, fiindca nu e ca si cum spun ca depind de un salariu minim. Depind de un venit lunar care poate fi de la 1500 de dolari in sus, iar acestia sunt bani, nu gluma. Nu-s cativa lei castigati la vreun job, sunt foarte importanti, pentru ca-n vremurile noastre nu se mai castiga bani asa usor nicaieri.

  Castigurile de la Preziosa se duc de la 1500 de dolari in sus

  Daca mai sunt femei in Romania care castiga de la 1500 de dolari in sus in fiecare luna pentru ca stau pe net, bravo lor, desi nu cred. Cred ca tot videochatul la Preziosa e singurul domeniu care ajuta femeile sa ajunga la acest venit. Bine, si videochatul in general aduce bani, dar cred ca mai conteaza si cat de profi e studioul la care lucrez.

  Eu consider ca daca n-as mai avea jobul ca model de videochat la Preziosa Iasi, n-as mai avea nimic. Pentru ca aceste castiguri pe care le am ca model sunt cele care ma mentin mai sus de linia de plutire, care ma mentin fericita in permanenta si ma ajuta sa nu-mi lipseasca nimic.

  Daca nu ar fi aceste castiguri, nu ar fi nimic pentru mine. Poate pentru unele fete nu e la fel de grav cum mi se pare mie, poate lor le place sa lucreze si pe un salariu minim, dar mie nu-mi place. Totul in viata mea se afla intr-o legatura cu celelalte lucruri.

  Preziosa e Nr. 1 în videochat în Iași

  Legatura dintre viata mea si jobul de la Preziosa este una stransa. Cred ca cel mai valoros lucru pe care pot sa-l am este venitul lunar de la Preziosa, pentru ca de la acesta pornesc toate. De aici imi permit iesirile in oras, de aici pot merge in vacante sau pot merge la cumparaturi, de aici imi permit anumite facilitati.

  Lucruri pe care, in mod normal, nu le-as fi avut daca lucram in alta parte. Se pare ca pana la urma tot banii sunt cei de la care incep totul si depind multe lucruri de ei, dar acum ca-s model de videochat la Preziosa nu ma deranjeaza acest aspect. Bani am destui.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img