More
  AcasăHeyluxUn castig la Heylux inseamna mereu un CASTIG MARE

  Un castig la Heylux inseamna mereu un CASTIG MARE

  Unele din cele mai mari castiguri pe care o fata le poate avea in Romania sunt cu siguranta castigurile de la Heylux Iasi, pentru ca m-am lamurit chiar eu cu ochii mei, sau pe pielea mea, daca se poate spune asa. Din domeniul videochatului, cu siguranta Heylux este cel care poate oferi cel mai mare castig unui model, dar din restul domeniilor de munca, nu stiu ce sa zic… cred ca tot cel mai bun ar fi.

  Pentru ca nu ma gandesc la multe joburi din Romania unde o fata intre 18 si, sa zicem 38-39 de ani ar putea sa castige sume zilnice de bani, intre 400 si 2000 de lei. Daca ar fi, de ce lucrurile la noi in tara merg asa prost? Sau de ce atat de multa lume se muta din tara?

  Nu cred eu ca le merge foarte bine, daca stau sa pun toate cap la cap. Dar decat sa-mi dau cu parerea in general, mai bine vorbesc doar despre studiourile de videochat, sau mai précis Heylux. Asta stiu cu siguranta cel mai bine.

  Fetele pot avea cele mai mari castiguri din tara aici

  Chiar daca te gandesti ca am impresia ca numai Heylux ofera sansa unor castiguri atat demari doar pentru ca eu lucrez aici, sa stii ca nu e asa. Eu sunt una singura, o singura persoana, si pe mine poti sa nu ma crezi. Dar pe restul fetelor care depasesc ordinul sutelor,  cele care s-au angajat la Heylux, le-ai crede?

  Ca o persoana poate nu e de ajuns sa iti arate cat de bun e Heylux, dar 100 de persoane sunt perfecte, cu siguranta. Ca-s niste femei inteligente, care stiu bine ce aleg, nu se duc asa oriunde le taie capul. Gandeste-te din aceasta perspectiva.

  Eu nu m-am gandit la prea multe inainte sa ma angajez la Heylux, sincera sa fiu. M-am gandit doar la faptul ca o sa castig sute de euro in fiecare zi si cam atat. Pentru ca este o oportunitate pana la urma urmei, poate multe fete ar da orice sa fie in locul iesencelor de la Heylux.

  Nimeni nu mai poate castiga asa cum se castiga la acest studio

  La cum se clatina lucrurile in ziua de azi, cred ca oricine ar iubi sa castige macar 4500 de lei la Heylux in fiecare luna. Si 4500 de lei inseamna un castig mic, daca iei in considerare faptul ca salariul fix pe care studioul il ofera este de 6000 de lei.

  Se lucreaza fie pe comision, fie se ofera un salariu fix. Si daca pana si salariul fix este atat de mare, iti poti imagina cam care sunt castigurile unui model de la Heylux care lucreaza pe comision, adica are venituri in fiecare zi? Uite, eu castig cate 120 de dolari in fiecare zi, cam asa.

  De aici poti face tu un calcul la 21 de zile lucrate si vezi cam care este venitul unui model de videochat la Heylux, in medie. Ca eu inca nu-s atat de experimentata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img