More
  AcasăPreziosaGhidul feminin de cumpărare a unei mașini de lux

  Ghidul feminin de cumpărare a unei mașini de lux

  Tot auzim că bărbații sunt adevărații experți în mașini. Că, dacă vrei să-ți cumperi ceva frumos pe 4 roți, trebuie neapărat să apelezi la ei. Asta e vrăjeală totală! Mă enervează la maxim să aud așa ceva. Ok, dacă se strică ceva la motor sau mai știu eu ce, e normal să-i lași pe ei să se descurce. Că pe noi nu ne interesează partea asta. Dar la cumpărarea propriei mașini, noi suntem șefe. Că-s banii noștri, nu ai lor.

  Uite, eu fac aici un ghid care să-ți fie de folos când îți cumperi o mașină mai bună. Ca să știi ce să iei în considerare, să nu fii nevoită să auzi poveștile iubitului sau ale prietenilor lui:

  1. În primul rând, alege ce-ți place ție, nu ce le place lor. Tu dai banii, deci tu alegi. Că altfel, ei te conving să-ți iei cu evacuare de nu știu care, cu frâne scumpe și alte povești. Adică lucruri scumpe, care nu te încălzesc cu nimic pe tine. Așa ajungi să te saturi repede de condus și să le-o dai lor. Deci nu și nu! Insistă să alegi fix ce-ți place ție, indiferent cât te bat alții la cap.
  1. Pe urmă, verifică dacă e ok mașina din punct de vedere tehnic. Abia aici poți să apelezi la cunoscuți. Să se ducă la un mecanic, să știi că te ține mult timp. Altfel, o iei frumoasă, dar poate se strică imediat și rămâi cu paguba. 
  1. Dacă ți se pare suspect de ieftină, mai bine n-o lua. Tot ce e prea bun de obicei nu e adevărat. Mașini sunt cu sutele. Intri pe site-utile de specialitate și îți alegi fără probleme. Pe Autovit, de exemplu, acum ți se spune și dacă prețul unui anumit tip de mașină e sub sau peste media altor prețuri de pe site. Deci te poți orienta și singură, fără probleme.
  1. Mai bine îți iei un model mai puți pretențios, dar cu kilometri mai puțini. În caz că te arunci la un BMW X6, dar cu 250.000 sau 300.000 km, cel mai probabil o să stai destul de des prin service. Mai bine iei un BMW X3, dar cu 180.000 km. E aproape la fel de frumoasă și sunt șanse să te bucuri de ea mult timp.
  1. Alege o marcă pe care să o știe toată lumea. Ia BMW sau Audi. Dacă îți plac mărci mai puțin cunoscute, ca Infinity, de exemplu, o să fie greu să o întreții. Gândește-te și la aspectul ăsta practic.
  1. Încearcă să eviți ratele la bancă. Că cel mai probabil te vei plictisi de mașină după 1 an sau 2 ani, și apoi rămâi cu rata. Mai bine îți cumperi ceva de câți bani ai acum, apoi, când nu-ți mai place, o vinzi. Pe urmă, mai pui o diferență și-ți cumperi ceva nou. Modelele mai noi de videochat de la Preziosa fac asta tot timpul. Desigur, avem și modele care își iau mașini scumpe, cu banii jos. Dar asta după 1 an jumate-2 de videochat în Iași.
  1. Bucură-te cât mai mult de alegerea ta! Ia-ți ceva care să te facă să zâmbești în fiecare dimineață, când o vezi în parcare. Chiar și o Mini arată extraordinar, că sunt atât de simpatice mașinuțele astea. Sau un VW Beetle. Depinde de stilul tău, de gusturile tale.

  În concluzie, te încurajăm să-ți cumperi o mașină frumoasă pentru că meriți. Dacă ești atentă și ții cont de ghidul ăsta, o să fie și bună. Ca să te încânte mult timp. Să te ducă la mare, la munte, la studio, unde vrei tu. La Preziosa, de obicei facem și dream-chart-uri pentru atingerea visului tău. Adică alegem mașina, calculăm cât ar trebui să strângi pe lună pentru ea și planificăm cumpărarea ei. Ca să simți în fiecare zi că te apropii de marele moment. 

  Abia aștept să ne spui ce visezi să conduci! Sunt sigură că o să fii foarte mulțumită la volan!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img