More
  AcasăHeyluxRecunosc! Heylux e de “vina” ca am castiguri de 2300 dolari lunar

  Recunosc! Heylux e de “vina” ca am castiguri de 2300 dolari lunar

  Ce frumos este sa fii in echilibru, intr-o balanta perfecta cu jobul pe care-l ai. Sa stii ca ai sustinere din partea jobului si ca tu, la randul tau, ai rolul tau in compania respectiva. Acest gen de colaborari sunt ideale si ar fi foarte ok daca in toata tara ar fi asa, darrrrr… pana acum, numai la Heylux am gasit asta.

  Intr-un orasel din zona nordului, in Iasi, am gasit cel mai bun job pentru o fatuca asa ca mine: videochatul la Heylux. Si tin sa mentionez ca niciodata, in nicio clipa nu m-am simtit vinovata sau jenata in vreun fel ca sunt model de videochat. Sunt joburi si joburi in lumea asta.

  Eu pot fi model de videochat la Heylux si pot castiga bani. Si ce?

  Fiecare cu ce poate. Ce, daca-s model de videochat sunt mai prejos de tine sau de altcineva? Pai ca sa fii model de videochat la Heylux si sa castigi bani doar pe net, din vorbe dulci si pacaleli peste 2000 de dolari e o chestie. Crezi ca oricine poate face asta?

  Din contra, ca Heylux e un job special, nu e un job oarecare. Ca nu vad orice fata in stare sa se foloseasca de limba engleza pentru a vraji membrii de pe site-urile de videochat, pentru a scotoci niste vorbe care le aduc mii de euro, dolari sau ce vrei tu.

  Asadar imi pare rau daca tu te asteptai sa fiu umila si cu capul in jos pentru ca-s model de videochat iar eu sunt opusul: sunt mandra si niciodata n-o sa-mi cer scuze ca am grija de mine si de viitorul meu. Pentru ce sa-mi para rau, ca am contul bancar plin, ca merg unde vreau si fac ce vreau, fara sa-mi stea gandul la bani?

  De-ar fi Heylux in fiecare oras, toate romancele ar da navala!

  Oh, te rog! Cine n-ar da orice pentru asta! Daca Heylux ar avea sediu in fiecare oras din tara, toate fetele ar da navala peste acest studio! Pentru ca nu oriunde castiga o fata in 7 ore sume de pana la 20 de milioane intr-o zi, nici macar in alte studiouri de videochat. Heylux fiind si primul si singurul care a abordat plata la zi.

  Si da… singurul lucru pentru care ma “blamez” atat pe mine cat si pe Heylux este ca ma ajuta sa castig peste 2300 de dolari lunar. Ce pot sa spun, numai Heylux este “vinovat” ca am asa castiguri frumoase :))) E de vina, total! Am sa-i pedepsesc pe cei de aici multumindu-le pentru castigurile mari. Haha :”>

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img