More
  AcasăHeyluxHeylux apare peste tot in Iasi, eu i-am descoperit numele pe niste...

  Heylux apare peste tot in Iasi, eu i-am descoperit numele pe niste bmw-uri aurii

  Din cate stiu eu, inainte studiourile de videochat nu prea isi faceau reclama la studio sau nu prea apareau pe afise prin oras. Dar acest lucru nu era bun neaparat, pentru ca daca se ascundeau atat de tare, de unde stim ca erau studiouri atat de bune? De exemplu, numele Heylux apare peste tot in Iasi. Si chiar daca este cunoscut de toti iesenii, nu inseamna ca stie cineva cine-s eu.

  Ca unele modele sau fete au impresia ca daca studiourile isi fac reclama sau pun panouri, gata se afla de ele, stie lumea cine-s ele. Ce treaba are reclama cu confidentialitatea?:)) Chiar daca Heylux este renumit in tot Iasiul, asta nu impiedica studioul in a-mi oferi discretie si confidentialitate.

  Crezi ca stie cineva ca-s la Heylux, ca lucrez ca model de videochat ?

  Nici macar ai mei nu stiu ca-s model de videochat la Heylux, si vorba aia, locuiesc cu ei. Atat de buni sunt cei de la Heylux in a ascunde acest lucru, in a le ajuta pe modele sa lucreze linistite. Ba chiar zic ca e foarte bine ca Heylux apare peste tot in Iasi, ca nu se ascunde.

  Asa arata ca ei sunt un studio transparent, care ofera un job avantajos si legal si nu le e frica sa arate asta. Ma simt mai in siguranta sa ma angajez intr-un job despre care toata lumea a auzit, decat undeva unde nici macar naiba nu stie despre ce e vorba.

  Eu am descoperit si eu ca toti iesenii care au aflat de Heylux de pe strada, ca am zi si mai sus ca sunt panouri si masini cu numele acesta. Eu am vazut numele Heylux pe niste bmw-uri aurii in copou si de atunci am ramas putin curioasa cu privire la acest job in Iasi.

  Ma bucur de una singura de castigurile de sute de dolari de aici!

  Si, intr-adevar, dupa ce mi-am facut curaj sa ma angajez, am vazut si cu ochii mei de ce Heylux merita apreciat ca studio si de ce eu sunt fericita in fiecare zi aici, fiindca nu am probleme sau stres. De-ar sti ai mei ca am reusit sa gasesc un job unde pana si transportul e gratuit, iar castigurile se fac in fiecare zi, de pana la 500 de dolari in 7-8 ore de videochat!

  Dar, dupa cum am spus, nimeni nu stie ca eu lucrez la Heylux si am chiar si bonusuri saptamanale de peste 1000 de lei, asa ca ma pot bucura singura de asta si de altele zeci de premii si bonusuri.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img