More
  AcasăHeyluxCe fac modelele când nu sunt la studio

  Ce fac modelele când nu sunt la studio

  De când am înființat studioul, promovăm jobul ăsta ca pe unul normal. Adică ai un loc de muncă perfect legal, la care lucrezi măcar 8 ore pe zi, 5 zile în fiecare săptămână. Și îți mai ieși și 2 săptămâni de concediu pe an, plus sărbătorile legale. În felul ăsta, te poți concentra ok la ceea ce faci, păstrând un balans ok între job și viața privată. Dacă te întrebi însă ce înseamnă viața asta privată pentru modelele de la Heylux, îți spun chiar acum!

  Poți să faci bani și când ești în timpul liber

  Desigur, fiecare model e diferit și are propria viață personală. Unele fete sunt măritate, altele au copii sau doar iubit. Alte fete sunt singure și le place așa. Că distracția cu fetele prin club e foarte plăcută. Pe toate le sfătuim însă să contribuie un pic la succesul lor și când pleacă din tură. Evident, numai dacă vor și pot. Ce înseamnă asta? Să răspundă la mesaje sau la video-call-uri. Să meargă la sală, că e bine și pentru ele, și pentru job. Să se îngrijească la un salon, că asta contează mult pe site-uri. 

  Toate lucrurile astea, când le pui cap la cap, aduc bani. Se reflectă în banii câștigați de tine la studio. Membrii apreciază că ești elegantă, că arăți bine și că îi bagi în seamă. Plus că mulți dintre ei sunt interesați și de viața ta reală, să-i zicem nefardată. De asta e bine ca atunci când ieși la mall și bei o cafea, să le trimiți un selfie. La fel, când probezi niște pantofi la mall. Mai ales când ești în vacanță, ia-ți câteva minute în fiecare zi să le trimiți câteva mesaje sau clipuri scurte, cât mai sexy.

  După cum vezi, viața profesională a unui model de videochat de la Heylux continuă și după orele de program. Dar asta, doar dacă vrei să ai succes mai mare, să-ți ții aproape membrii. Modelele cu experiență au ajuns să facă asta din pură plăcere. Se simt ca niște dive, apreciate, complimentate de admiratorii lor. În loc să piardă timpul pe Insta, pun story-uri pe LiveJasmin și mai câștigă niște bani în timpul lor liber. Vezi ce simplu e?

  Relaxează-te, meriți!

  Dincolo de gândul la job, e recomandat să te și relaxezi. Să rupi uneori orice contact cu ceea ce faci la studio. Încearcă să dormi bine, să mănânci la restaurante bune, să te vezi cu prietenii. Echilibrul din viața privată contează enorm în viața fiecărui om. Cu atât mai mult când ești model. Dă atenție soțului sau iubitului tău! Ai grijă de copil, dacă ești mămică! Încearcă să ai o viață cât mai armonioasă, fiindcă asta îți face bine.

  Dacă nu ai nicio grijă familială, petrece cât poți! Mergi în Nuba, în Fratelli, oriunde îți poți face de cap. La Heylux avem modele care iau avionul vineri seara, după programul de la studio, își fac de cap în cluburile din București și aterizează duminică noaptea înapoi la Iași. Iar luni dimineața sunt la program, relaxate și cu chef de glume. La fel ai șansa să faci și tu. Dacă vrei, chiar îți fac cunoștință cu fetele astea, să te ia și pe tine în grupul lor. Altele merg împreună în vacanțe, în Cipru, în sudul Italiei. Să se bucure de succesul lor, să simtă din plin că trăiesc. 

  Așadar, relaxează-te, meriți lucrul ăsta! Până la urmă, de asta ești model de videochat în Iași: să ai pe ce cheltui banii. Poți trăi mai bine ca orice altă prietenă a ta prin banii câștigați la studio. Hai, nu te mai gândi atât și bucură-te și tu de stilul ăsta de viață. Sunt nerăbdătoare să-mi povestești aventurile tale din cluburi, de la mare, sau ce chestii superbe ți-ai găsit de cumpărat! Pupici!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img