More
  AcasăConfesiuniJobul model la Lucky Studio este cel mai profitabil pentru mine

  Jobul model la Lucky Studio este cel mai profitabil pentru mine

  Credeam că am trecut de etapa în care lumea care aude de videochat se avântă să spună că este un job mai puţin demn de o domnişoară. Credeam că lumea a înţeles că are fiecare libertatea de a alege ce îi place. În fine, trecând peste asta, îmi dau seama că trebuie mereu să mă justific. Lumea care mă aude spunând că lucrez la Lucky Studio mă întreabă de ce, de ce aici, cum am ales asta, cum se lucrează şi lista continuă. Ce sunt întrebările acestea: un mod de a înţelege ce înseamnă un job la videochat sau o modalitate de a te convinge, încă o dată, că nu este un job potrivit?

  Nu, nu este un job oarecare, dar asta nu înseamnă ceva negativ. Videochatul este un job – să spunem – altfel. De ce? Unde ai mai văzut tu atât răsfăţ? Adică maşină care te ia de la scara blocului, care te aduce de la muncă şi asta de fiecare dată? Poate că iniţial nici nu îţi dai seama ce înseamnă asta, ca şi avantaj. Dar, într-un oraş mai mare cum e Iaşiul, unde distanţele sunt mai mari şi naveta devine greoaie, acolo unde banii de transport sunt o problemă sau pur si simplu o cheltuială în plus, crede-mă că un ajutor este de luat în seamă.

  Nu este un job oarecare şi pentru că înseamnă să stai online de vorbă cu tipuri diverse de admiratori. Concret, aşa se rezumă totul. Dar de fapt nu este o întâlnire ca în viaţa reală, deci nu mergi mai departe de la a zâmbi în faţa camerei şi de a te face plăcută. Şi totul se recompensează la Lucky Studio. Este ca o piesă de teatru pusă în scenă de tine. Ai parte de complimente, de admiraţie, de răsfăţul banilor, de bărbaţi care te curtează online. În videochat, eşti un model de femeie după care mulţi râvnesc – recunosc că îmi place asta…

  Cât despre ceea ce spun unii sau alţii, cred că Lucky Studio nu are legătură cu bârfele. Dacă ar fi să te ghidezi după ce spune gura lumii ajungi să te plafonezi singură şi să îţi impui limite. Comentariile celor care nu cunosc cât de select şi luxos este acest studio sunt simple vorbe în vânt; aşa că da, un job în videochat la Lucky Studio nu este un job oarecare, însă tocmai asta îmi place.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img