More
  AcasăDespre videochatLa Lucky Studio Iași, primesc bani și multe complimente

  La Lucky Studio Iași, primesc bani și multe complimente

  “Lucky Studio este fără urmă de îndoială unul dintre cele mai tari studio-uri de videochat din România. O experienţă la Lucky Studio îţi oferă ocazia să te redescoperi pe tine ca şi femeie. Lucky Studio este studioul de videochat  care îţi oferă şansa să radiezi de la o zi la alta.” Acestea au fost cuvintele pe care managerul de la Lucky Studio mi le-a adresat pentru prima oară într-o discuţie. Aveam dubii pentru că nu ştiam ce înseamnă cu adevărat un studio de videochat şi ce presupune meseria de model la un astfel de studio.

  De foarte multe ori se întâmplă să nu ne dăm seama care sunt calităţile şi atuurile noastre ca şi femei. Suntem sensibile, frumoase, deştepte şi ne dorim să fim apreciate. Din păcate cele mai multe dintre femeile din România sunt tratate necorespunzător. Tragic este faptul că femeile se complac în diferite situaţii, neştiind ce înseamnă să fii cu adevărat importantă şi apreciată.

  Este şi cazul meu. Înainte să ajung să fiu model la Lucky Studio făceam parte din aceeaşi categorie a femeilor care nu avea destulă încredere în ea.

  Am început să învăţ ce înseamnă să fii cu adevărat apreciată abia după ce am început să primesc complimente sincere în fiecare zi. Am început meseria de model la Lucky Studio şi trebuie să recunosc că iniţial am fost foarte atrasă de câştigurile oferite. De fapt, acesta a fost şi motivul pentru care am decis să fiu model de videochat.

  Ulterior, mi-am dat seama că meseria de model de videochat are mult mai multe avantaje. Mi-am creat un grup de prieteni virtuali cu care vorbesc în fiecare zi, aşteptând curioasă să aflu ultimele detalii din viaţa lor. Pe lângă aceste prietenii, pe care le consider adevărate, am descoperit ce înseamnă să fii complimentată în fiecare zi.

  Complimentele sunt foarte importante pentru fiecare femeie. De fapt, ele ne definesc şi ne fac să avem încredere de sine. Poate părea banal, însă aprecierile m-au schimbat foarte mult ca şi femeie. Mă consider frumoasă, deşteaptă, ştiu ce îmi doresc de la viaţă şi am observat că şi cei din jurul meu simt asta.

  Simplul fapt că Lucky Studio a reuşit să îmi schimbe personalitatea pentru mine înseamnă foarte mult. Tocmai acesta este motivul pentru care recomand studioul de videochat din Iaşi cu mare căldură.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img