More
  AcasăJob-ul meuO zi de muncă în videochat la Lucky Studio

  O zi de muncă în videochat la Lucky Studio

  Sunt angajată ca model de videochat la Lucky Studio – este o alegere pe care nu o regret niciodată. De fapt cred că e cea mai bună alegere pe care am făcut-o pentru mine – cea de a veni la un interviu la cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. De ce spun asta? Vă veţi convinge în continuare!

  La început timidă, aveam şi niște idei greşite despre acest domeniu. La Lucky Studio mi-au fost demontate însă rapid. Am aflat că a nu fi plătită la timp sau că ţi se impune ceva anume când lucrezi ca model de videochat sunt adevărate mituri. Să vă spun cum îmi petrec o zi de muncă la Lucky Studio.

  Iniţial am avut posibilitatea de a alege – să lucrez de la studio sau de acasă. Am ales să lucrez la studio tocmai pentru condiţiile ce se oferă. Apoi am văzut că tot ceea ce făceam îmi permitea libertate. Am putut să îmi aleg programul în funcţie de orarul de la facultate, pentru a nu rata niciun curs sau laborator. Mi-am ales camera în care să lucrez, am ales cum să fiu plătită şi în plus mi s-a spus că pot renunţa oricând – nu înţeleg totuşi de ce aş face asta, deocamdată nu e momentul.

  Lucrez trei zile pe săptămână, dintre care două în ture de după-amiază. Cel mai mult îmi place însă ziua în care am programul de dimineaţă. Cum începe ziua? Maşina Lucky Studio condusă de una din şoferiţele angajate mă aduce la studio. Odată ajunsă, mai petrec ceva timp la cafea cu colegele care urmează să înceapă şi ele tura de dimineaţă. Mergem apoi să fim aranjate – fiecare model angajat la Lucky Studio Iaşi are parte de bonus la semnarea contractului de servicii de make-up şi hair-style gratuite, alături de transport, cursuri de limba engleză şi franceză sau şedinţe foto pentru portofoliul de model. Urmează apoi orele de muncă ce trec rapid, iar la final vine şi partea cea mai interesantă: îţi poţi calcula şi încasa câştigurile pe loc. Această invenţie a Lucky Studio – plata la zi – te asigură că ai tot timpul bani în buzunar şi că eşti plătită de fiecare dată la timp. Apoi maşina Lucky Studio te duce înapoi în siguranţă.

  Transport asigurat, plată la zi, program super-flexibil, condiţii cum nu mai găseşti nicăieri – ce mi-aş putea dori mai mult de atât? Lucky Studio îmi oferă tot ceea ce am nevoie!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img