More
  AcasăHeyluxE bine să le spui membrilor adevărul, sau să îi duci cu...

  E bine să le spui membrilor adevărul, sau să îi duci cu zăhărelul?

  Asta e o dezbatere de când lumea printre modelele de videochat din Iași: e bine să fii sinceră cu membrii? Răspunsul corect depinde de o mulțime de lucruri. Hai să o luăm pe rând! Mai întâi, depinde cât de bine îl știi pe membrul acela. Dacă e fidel de 1 an, să zicem, și deja știi ce fel de om e, cum reacționează în diferite situații, e ok să fii onestă cu el. Mai ales dacă îți cere asta.

  Depinde însă și la ce fel de informații ne referim. Niciodată nu e ok să-ți dai date personale. Adică să spui cuiva de pe site-uri cum te numești cu adevărat, unde locuiești sau unde e studioul. Lucrurile astea sunt interzise și de site-uri. Îți poți pierde contul pentru astfel de lucruri. Nici regulamentul Lucky Studio nu admite schimbul de date personale, deci nu fă asta.

  Poți însă să spui că ești căsătorită sau ai un iubit. Din nou, doar membrilor vechi, în care ai deplină încredere că nu se supără, că nu devin geloși. Altfel riști să-i pierzi și să ți se prăbușească încasările. Crede-ne, am avut modele care au greșit în felul ăsta și au regretat amarnic. Le-a scăpat informația asta, că au iubiți sau copii, și membrii n-au mai vrut să audă de ele. S-au simțit înșelați, duși cu vorba.

  Sunt și cazuri în care e recomandat să nu spui absolut nimic real despre tine. Adică să ai o poveste, ceva imaginat de tine, pe care să le-o spui membrilor. Mare atenție însă să ții minte ce le spui. Adică să nu-ți schimbi povestea de fiecare dată când îi vezi, pentru că uiți ce ai zis ultima dată. În plus, gândește-te la o poveste care să te avantajeze și care să fie credibilă. De exemplu, ce rost are să pretinzi că ești absolventă de Medicină doar așa, ca să te dai importantă? Orice membru își poate da seama că e o invenție, prin 2-3 întrebări tehnice. Mai bine să spui că ești fotomodel, că ai părăsit un bărbat cu bani pentru că îți place libertatea, lucruri de genul ăsta.

  Poveștile de genul ăsta le poate stârni interesul. Îi atragi, îi faci să revină, să afle mai multe. Se vor întreba: “Oare ce e cu fata asta?, Cât de cool trebuie să fiu ca să mă bage și pe mine în seamă? Cum să mă port ca să mă accepte?”. Cu alte cuvinte, e genul de situație care te avantajează.

  Deci da, uneori e bine să-i duci cu zăhărelul. Mai mult, îți recomandăm călduros să le faci complimente. Legate și de aspectul lor fizic, și de felul în care vorbesc, se poartă cu tine. Chiar dacă un membru nu e chiar Brad Pitt, spune-i că arată extraordinar, că te interesează ca bărbat. La fel, pretinde că felul în care vorbește are ceva seducător, profund masculin. Zi-i că te fascinează conversațiile cu el. va aprecia mult asta, pentru că orice bărbat e orgolios!

  Ok, hai să facem un rezumat:

  1. Fii sinceră cu un membru doar dacă îl cunoști foarte bine. Altfel, riști să-l pierzi
  • Nu da nimănui date personale, legate de cine ești cu adevărat, unde locuiești tu sau unde lucrezi. Nu da genul ăsta de informații nici despre colegele tale. Îți poți pierde contul de model pentru așa ceva. Plus că e nesigur.
  • Spune povești frumoase membrilor obișnuiți. Fii sigură că le ții minte, că nu le schimbi față de același membru.
  • Fă complimente membrilor tăi chiar dacă nu le crezi. Un pic de prefăcătorie amabilă aduce multe avantaje, mai ales în domeniul ăsta.
  • Chiar dacă îi minți frumos, nu-ți fă probleme de conștiință! Mulți dintre ei te caută pe site-uri fix pentru asta: să le spui că sunt frumoși și deștepți. Până la urmă e alegerea lor. Atâta timp cât le zici din start că n-o să te vezi niciodată cu ei în realitate, toate lucrurile sunt super ok pentru tine!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img