More
  AcasăHeyluxSincer, cu Heylux am parte de un altfel de job, unul foarte...

  Sincer, cu Heylux am parte de un altfel de job, unul foarte avantajos

  Uneori obtinem ce ne dorim in viata si alteori nu, insa daca vorbesc despre viata mea de cand m-am angajat la Heylux, pot spune ca mereu obtin ce vreau. Mi-am deschis ochii, gata, nu mai stau sa pierd nicio secunda facand alte lucruri, mi-am gasit ce mi-a trebuit intotdeauna cu locul de munca de la Heylux Iasi.

  Fie ca e vorba de videochat, pentru mine nu conteaza, pentru ca daca ma face fericita, de altceva nu-mi mai pasa. Asa cum altii fac ceea ce le place si nu ii intereseaza de barfele altora, asa nici pe mine nu ma intereseaza. S-au dus vremurile alea in care femeile trebuie sa ascunda orice, sa taca, sa n-aiba voie sa ia atitudine.

  Daca ai 1200 de lei lunar, cum te poti numi independenta?

  Acum femeile au devenit independente, puternice, cu propriile lor joburi, nu trebuie sa depinda de absolut nimeni. Bine, aproape independente, ca daca iei in considerare ca joburile din Romania ofera minimul pe economie de 1200 de lei, nu prea ai de ce independenta sa vorbesti.

  Dar daca eu iau in considerare faptul ca pot castiga zilnic intre 400 si 2000 de lei la Heylux Iasi, cu siguranta pot vorbi de orice imi doresc eu. Pot vorbi de case, de masini, de haine, bijuterii scumpe, orice imi doreste inima, pentru ca din asemenea castiguri e cam greu sa spun ca nu imi permit ceva anume. Imi permit orice.

  Nici macar nu intra in discutie sa pot spune ca duc lipsuri de ceva anume de cand sunt model de videochat la Heylux Iasi. Ca sa pot vorbi de niste lucruri concrete sa intelegi mai bine, de exemplu inainte castigam in jumatate de luna cat castig acum intr-o zi la Heylux.

  Eu castig cate 400, 500 sau 600 de lei zilnic din videochat la Heylux. De ce nu si tu?

  Asadar, planurile mele pot fi duse la final mult mai usor cu banii acestia. Stiu ca multa lume spune ca mai mult conteaza valorile, decat lucrurile materiale. Si asa e, valoarea unui om conteaza, dar daca nu ai bani, nu prea poti trai. Ca banii ajuta la rezolvarea oricarei situatii.

  Ok, banii nu aduc fericirea, dar aduc mancare pe masa? Aduc haine pe tine? Aduc lumina in casa, facturile platite? Da, cam aduc. Asa ca ti-ar fi usor sa-mi intelegi punctul de vedere.

  Pentru mine lucrurile sunt simple: castig zilnic mai mult de 400 de lei din videochat, in fiecare duminica ma mai bucur si de cate un bonus acolo de vreo 1000 de lei si fac asta in doar in 8 h de stat pe net. Mult prea avantajos, as spune eu, dar imi convine.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img