More
  AcasăHeyluxAfla care e diferenta intre jobul de la Heylux si jobul de...

  Afla care e diferenta intre jobul de la Heylux si jobul de la alte studiouri de videochat

  intre toate studiourile de videochat din tara, am ales intotdeauna Heylux si de aceea si lucrez aici, pentru ca mi se pare cel mai ok dintre toate. Si am prietene, cunostinte, care lucreaza peste tot in studiourile din tara si pot spune parerea fiecareia in parte despre aceste studiouri.

  Sunt norocoasa ca sunt la Heylux si-o sa afli si de ce. Inainte de toate, orice model de videochat de la Heylux are parte de transport gratuit, indiferent de unde e. Poate fi si dintr-o comuna din Iasi, tot i se ofera transportul gratuit. Dintre toate cunostintele pe care le am si care lucreaza ca modele de videochat, niciuna nu mi-a spus sa aiba transport gratuit.

  Ce alte studiouri mai dispun de transport si make-up gratis zilnic?

  Si prin transport gratuit vreau sa spun ca o masina de la Heylux Iasi vine cu o soferita si ma conduce chiar din fata blocului pana la studio, la fel si cand ma intorc acasa. Deci, sunt in siguranta, inainte de toate. Acum ca am lamurit asta cu transportul, as putea spune si de make-up.

  In fiecare zi, indiferent de orice, inainte de a intra in camera de logare sunt machiata de o make-up artista angajata de Heylux special pentru asta. Deci, un stres in minus, nu trebuie sa dau eu bani pe make-up sau sa mai pierd timp sa ma machiez, cand la Heylux mi se ofera asta, si e si pe gratis, de asemenea.

  Acest lucru il pot garanta la Heylux si pot spune cu siguranta ca niciun alt studio nu mai face asa ceva. Sa oferi sedinte de make-up fiecarei fete din studio ar costa mult si nimeni nu se streseaza cu asta. Din acest punct de vedere, tot Heylux este primul pe lista.

  Heylux este singurul unde banii se castiga asa bine si se primesc repede

  De altfel, nu mai e niciun alt studio care sa ofere atat de repede banii pe cat de repede ii primesc eu la Heylux. De obicei, fetele trebuie sa astepte mult timp pentru bani, cate 2-3 saptamani sau o luna, dar la Heylux eu ii primesc in fiecare zi, pana la 800 de lei. Dupa ce-mi termin tura de munca, mi se calculeaza castigurile si primesc suma de bani in mana.

  Alaturi de Lucky Studio si Preziosa, care fac parte din acelasi grup, nu mai sunt studiouri in tara care sa ofere plata la zi, iar asta sa fie total legal, ca la Heylux. sunt destule motive care sa-ti arate ca niciun alt studio nu poate fi ca Heylux?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img