More
  AcasăPreziosaPreziosa m-a scapat de viata saraca de la camin!

  Preziosa m-a scapat de viata saraca de la camin!

  De cand ma stiu, numai prin camine am stat. Deoarece nu am crescut cu parintii mei, de mica am crescut prin camine, dar nu te gandi ca ma plang de asta. A fost o problema si asa s-a intamplat sa fie, nu e mare lucru, insa detestam ca n-aveam casa mea. La scoala in camin, la facultate in camin. Ai idee ce conditii sunt in acestea?

  Mai ales daca nici n-ai bani sa primesti ceva mai bun. Ingramadeala, zgomot, mizerie… ce se poate mai urat. In fine… M-am saturat de asta la un moment dat, cam prin ultimii ani de facultate, deoarece imi trebuia si mie liniste si pace. Voiam sa invat intr-un mediu frumos, sa n-am grija zilei de maine in privinta banilor si tot asa.

  La Preziosa am castiguri mari și transport gratis

  Pe scurt, am vrut o oarecare garantie financiara si liniste si confort in casa, iar daca nu ma angajam la Preziosa Iasi, nici in ziua de azi n-as fi aflat ce inseamna confort si viata buna. Din fericire pentru mine, am aflat la timp de acest studio de videochat si mi-am dat o sansa.

  M-am dus la interviu si acolo am ramas uimita de cate minunatii puteau ascunde camerele de logare de la Preziosa. Lux, frumusete, zici ca eram intr-un palat, intr-un paradis al femeilor. Numai eleganta peste tot, glamour si rafinament, asa ceva nu mai vazusem.

  Asta, plus oferta financiara de la Preziosa m-au dat pe spate. Stiind ca traiam in conditiile in care traiam, am vazut ca la Preziosa am sansa sa primesc si cazare gratis in primele luni, in vila din centrul Iasiului pe care acestia o detin.

  Am uitat de viata pe care o aveam!

  Si-ti dai seama ca n-am stat sa ma gandesc de doua ori, pentru ca nici bani n-aveam sa ma duc altundeva pentru inceput. A fost perfect ca angajarea la Preziosa nu m-a pus deloc la cheltuiala, fiindca acestia deja imi oferisera transportul si cazarea gratis, sedintele zilnice de make-up pentru a fi un model de videochat frumos si, evident, cursurile de limba engleza.

  Din punctul meu de vedere, n-aveam nicio grija, trebuia doar sa fiu focusata pe a castiga bani, ca restul era oferit de studio. Si stii ce bine mi-a picat sa ma bucur de toate acele servicii gratis si de castiguri zilnice de la 600 de lei in sus? Divin!

  M-am si mutat de atunci intr-o chirie proprie, dar vreau sa spun ca viata mea n-a fost nicicand mai misto ca acum, Preziosa imi aduce lumina si fericire in viata!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img