More
  AcasăHeylux Alaturi de Heylux am asigurata o viata de 10+ stele!

   Alaturi de Heylux am asigurata o viata de 10+ stele!

  Am realizat ca in viata chiar iti trebuie foarte putine lucruri pentru a fi fericit. Da, cine a zis asta a fost foarte intelept. Intr-adevar, eu am jobul de la Heylux si datorita acestui job sunt foarte fericita. De ce? Pentru ca acest job in Iasi imi aduce totul. Se pare ca imi trebuie doar un simplu job pentru a fi complet fericita.

  Caci acest job imi aduce bani, timp liber, ganduri fericite, relaxare, sansa la distractii, la vacante, ma ajuta sa-mi permit ce-mi doreste inima in orice moment si asta mi-am dorit mereu. Practic, jobul de la Heylux Iasi este un singur lucru, un singur job, dar de la acest job incep toate.

  Toate bucuriile mele vin de la Heylux, ii datorez totul acestui studio

  De aici se trag toate bucuriile mele, shoppingul, calatoriile, vacantele, iesirile, absolut totul. De ce sa-mi mai doresc altceva, cand videochatul la Heylux imi asigura TOTUL? Ce ar putea o fata ca mine sa-si doreasca, atunci cand isi permite totul…

  Pentru ca e simplu: vreau masini si case, lucrez la Heylux si castig bani pentru aceste lucruri. Vreau shopping, genti, pantofi, bijuterii, farduri, haine- lucrez la Heylux si le am. Vreau timp liber si bani de distractii- la Heylux le am.

  Trebuie sa vreau, sa-mi propun un lucru si in functie de dorintele mele, mi se vor indeplini, depinde de cat timp imi trebuie. Daca vreau o masina, o voi avea in cateva luni. Daca vreau o casa, in 2-3 ani. Daca vreau ceva si mai mare, tot la fel. Este o chestiune de timp, insa ce nu merita pentru a ma bucura de aceasta viata frumoasa?

  E frumos sa am atatea realizari la varsta mea

  La 20 si ceva de ani am mai multe realizari in viata decat altii care au lucrat cat varsta mea. Si nu ma laud neaparat, ca e trist… si parintii mei au lucrat o viata si ce au obtinut? Mai multe datorii la banca… Tocmai asta am vrut eu sa evit.

  Si asta ar trebui orice fata sa evite, sa fie isteata si sa-si urmareasca interesele. Pana la urma, tu vrei vacante si shopping, crezi ca atunci cand o sa ai genti super scumpe si misto te intreaba cineva de unde ai avut bani? Nu, important e sa AI. SA AI TIMP DE VACANTE, BANI, SA AIIII. Daca ai, asta e important.

  Ca atunci cand ai, te poti bucura de acel ceva. Cand nu-l ai, ti-l doresti. Tu vrei sa-ti doresti, sau sa ai? Mie videochatul la Heylux imi aduce cel putin 2000 de dolari lunar. Tie ce-ti aduce jobul tau?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img