More
  AcasăLucky StudioM-am bucurat de-o zi speciala la Lucky Studio. Am castigat o multime...

  M-am bucurat de-o zi speciala la Lucky Studio. Am castigat o multime de bani!

  Din toti banii pe care i-am castigat de-a lungul timpului la Lucky Studio, banii de astazi m-au bucurat cel mai tare. Si-am castigat si cate 200-300 de dolari zilnic din videochat aici, dar parca azi m-am bucurat pur si simplu de zeci de ori mai mult, nu stiu de ce. Bine, azi am si castigat 500 de dolari la Lucky Studio, pentru prima data, dar nu de asta-s asa fericita:))

  De obicei, castigam banii altfel din videochat la Lucky Studio. Ori eram obisnuita sa dansez, sa ma mai misc prin camera, sa fac parade modei, sau sa discut anumite chestii cu admiratorii online. Asa era meu obisnuita sa castig banii in fiecare zi la Lucky Studio, dar astazi a fost diferit.

  Cum am castigat eu astazi 500 de dolari din videochat la Lucky

  Un admirator online planuise “o intalnire online” cu mine, dar nu ma gandeam ca se va tine de cuvant. A zis ca vrea sa fie ca o intalnire reala, cap-coada, cu cina si toate cele, asa ca am acceptat. Numai ce vad ca intra astazi pe pagina mea si ma ia direct in chatul privat, pentru care ma plateste pe minut.

  Dupa ce face asta, imi da camera lui si vad o multime de flori in fata camerei. Mi-a luat flori, ca si cum am fi la o intalnire! OHHH, ce draguuuut:X. Si dupa aceea, aveam o rochie frumoasa pusa pe pat. El era constient ca este totul online, dar nu l-a interesat.

  A cumparat o rochie frumoasa, neagra, gen cu ideea de a o purta eu la intalnire. Mi-a placut ca a fost asa gentil, asa ca n-am comentat nimic. Dupa asta, imi spune sa iau telefonul sa comand niste mancare, pentru ca el avea mancarea deja pregatita si voia sa fie ca “o cina virtuala”, cumva.

  De-ar fi asa mereu, m-as imbogati in cateva luni! HAHA!:)):X

  Am comandat niste mancare buna, iar in timpul acesta am discutat in chatul privat si-am ras. Cand a venit mancarea, am mancat si-am baut cumva vin impreuna, fix ca la o intalnire. A fost tare comic :)). Dupa asta, ne-am uitat chiar si la un film. El daduse drumul la film de pe pc-ul lui, iar eu de pe al meu, ca si cum ne uitam impreuna.

  Ce misto a fost, au trecut vreo 6 ore tot asa. Tu-ti dai seama? In viata mea n-am stat 6 ore intregi intr-un chat privat, platit. OHO, cu ce zambet am plecat azi de la Lucky Studio. Asa sa tot mai vii de acasa!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img