More
  AcasăPreziosaCrezi ca as ma gasi un alt job in Iasi de 8500...

  Crezi ca as ma gasi un alt job in Iasi de 8500 lei pe luna, ca la Preziosa?

  In momentul de fata, ma laud cu un venit lunar de 8500 de lei din videochat la Preziosa Iasi. Stii in ce context as renunta eu vreodata la acest job si acest venit de care ma bucur? Doar in contextul in care s-ar inventa alt job in Iasi care sa-mi ofere acelasi venit. Si cum nu exista si nu va exista asa ceva, stau bine mersi la Preziosa.

  Atat de bine stau, de fapt, incat daca ma gandesc mai bine, nici daca s-ar inventa acel job de care ziceam mai sus, tot n-as pleca. Stau si ma gandesc bine si-mi spun: ok, plec la acel job unde castig la fel ca la Preziosa. Dar o sa ma simt la fel ca la Preziosa?

  Nicaieri nu voi fi tratata atat de bine ca la Preziosa Iasi

  Pentru o suma atat de mare, voi fi tratata la fel ca la Preziosa? Apreciata, premiata, respectata? Sau voi fi tratata de sus, fiindca mi se ofera o suma mare de bani si-s obligata sa muncesc de rup pentru asta? Sunt sigura ca e vorba de a doua varianta. Deci, de ce sa plec de la Preziosa unde mi-e bine si cald, unde sunt doar femei, unde am propriul spatiu de munca, liniste si libertate, pentru o “inchisoare?

  Sa stii ca eu la Preziosa Iasi imi fac chiar singura programul. Este vorba de 3 ture: cea de dimineata, de la amiaza si cea de noapte. Din aceste 3 ture, pot alege in fiecare zi ce tura vreau, pot fi chiar si diferite, iar in aceste ture voi lucra 8 ore, din care una este pauza.

  La Preziosa sunt libera sa decid cand vin si cand plec, sunt libera sa fac ce vreau atunci cand sunt online si nimeni nu ma verifica, cu atat mai putin nu mi se spune ce sa fac. La Preziosa sunt atat de respectata incat studioul dispune de soferite si masini care conduc modelele acasa si le aduc inapoi la munca.

  Jobul la Preziosa are o multime de avantaje

  Sa mai spun? La Preziosa este curatenie, frumos, impecabil, rafinat, elegant iar conditiile de munca sunt de un nivel superior. Este legal, este sigur, este discret si ma simt bine.

  La Preziosa premiile sunt de ordinul miilor, bonusurile sunt oferite saptamanal pana la 3000 de lei, IAR JOBUL IN SINE este unul mai usor decat ai putea vreodata sa-ti inchipui.

  Si… ah, sa-ti mai spun ca la Preziosa sunt modelul norocos care castiga 8500 de lei lunar, inca o data?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img