More
  AcasăPreziosaDintre toate studiourile din Iasi, aleg Preziosa pentru ca aici am tot...

  Dintre toate studiourile din Iasi, aleg Preziosa pentru ca aici am tot ce vreau

  Poate multa lume ar fi uimita sa auda ca aleg Preziosa inainte de orice, dar am toate motivele din lume sa fac asta, mai ales dupa ce am mai fost model de videochat si-n alte studiouri. Cand am vazut cum sta treaba in alte studiouri si apoi m-am angajat la Preziosa, mi-am dat seama ca am fost toanta sa nu ma angajez aici din prima.

  Mi-am pierdut timpul cu studiouri neserioase, cand puteam foarte bine sa ma angajez din prima la Preziosa si ma scuteam de multe situatii. Dar ce sa fac acum… Nu stiam eu pe atunci de Preziosa, plus ca e mai bine mai tarziu decat niciodata. Primul motiv pentru care as recomanda Preziosa oricarei fete din tara asta este discretia.

  Discretia si legalitatea sunt pe primul loc la Preziosa Iasi

  bani videochat preziosa
  bani videochat preziosa

  Discretia e pe primul loc atunci cand vrei sa fii model de videochat, e foarte importanta. Pentru mine asa e, cel putin. Fara discretie nici nu m-as vedea angajata intr-un studio de videochat, de asta ma si aflu la Preziosa, pentru ca e foarte discret.

  Discret si legal, totodata, ca nu cred ca ti-ar placea vreodata sa te trezesti cu ilegalitati si cate si mai cate. E mai bine sa lucrez in liniste, sa stiu ca sunt in siguranta. Siguranta care imi este garantata de altfel si de transportul oferit de Preziosa, de care ma bucur in fiecare zi pana acasa si inapoi la studio.

  Sunt in siguranta mereu cu serviciile de la Preziosa, cat si frumoasa cu make-upul zilnic oferit de make-up artistele angajate de studio pentru a ma aranja atat pe mine cat si pe celelalte modele inainte de tura de munca.

  Am peste 2500 de dolari la Preziosa, normal ca il aleg inainte de toate

  bani videochat preziosa
  bani videochat preziosa

  Intelegi de ce m-am angajat la Preziosa? Pentru ca pe langa faptul ca mai am si castiguri de nu le mai stiu numaratoarea, bonusuri pana la 9000 de lei in fiecare saptamana si-am avut si bonus de angajare mare, mai am si serviciile acestea care sunt gratis.

  Servicii care, de altfel, te asigur ca nu mai sunt la alte studiouri din tara. Preziosa si-a capatat acest renume de cel mai serios studio de videochat din Iasi si sustin aceasta vorba pe deplin, pentru ca daca nu erau profesionistele de aici, nu castigam 2500 de dolari lunar.

  La celelalte studiouri abia treceam de 1000 de dolari si la Preziosa mi-e usor sa ajung la 2500 de dolari, deci poti vedea si tu diferenta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img